Privatlivspolitik   

Opslagsinformation  ·  Servicenyt  ·  Debat

15 marts, 2010

Kort afbrydelse i forb.m. service - 15. marts

Er jo så overstået nu ...

Vi får en kort afbrydelse på alt digitalt, Family Mix tv, i aften ca. kl. 19.00. Dog internet, tele, DVB-T og analogt tv er sandsynligvis ikke påvirket her.

Årsagen: Canal Digital har arbejdet på at indkredse årsagen til den pixelering vi har oplevet på Family Mix digitalt-tv. Her har man fundet at fejlen sandsynligvis ligger i det lyslederudstyr, en Scom, som forbinder os til Canal Digital via Global Connect. Hele Edge QAM noden i hovedstationen udskiftes.

Tilføjet ca. kl. 20.15:

Udskiftningen blev udført ca. kl. 19.00. Det gav en afbrydelse på ca. 5 minutter. Jeg opdagede slet ikke afbrydelsen - synes telefonen, som kører via internttet, ringede konstant.

Men - Lad os håbe, at det så fjernede vore problemer med pixeleringen.

Umiddelbart vil jeg gætte på at det var sagen
Lyden er så flot, så vi jo næsten har glemt, hvordan det burde lyde. Vores fladskærm har nu kørt, næsten uafbrudt, i en time, på DR1 og DR Update, med flotte og stabile billeder – Det må være løst nu. En lise - Endelig løst.

Tilføjet 23. marts:
Det løste problemet med pixelering i vores net. Har du fortsat problemer med pixelering, da anbefales, at du får kigget på boliginstallationen.

Relateret:

1 kommentar:

Anders sagde ...

Uhadada ja det håber vi!

Tak for god info (som altid) Herman...