Privatlivspolitik   

Opslagsinformation  ·  Servicenyt  ·  Debat

30 marts, 2010

Pay per view – Mikkel Kessler Boksekamp

Fordi, – det er altså første gang vi kan tilbyde vore medlemmer pay-per-view – så kunne jeg ikke vente, til vi har detaljerne med.


Canal Digital informerede:

Pay per view – Mikkel Kessler Boksekamp
Den 24. april bokser Mikkel Kessler Super Six kampen imod Carl Froch. Kampen er en Pay per View kamp og kan selvfølgelig ses af vores digitale kunder. Kampen koster kr. 499,- pr. husstand. Der kommer nærmere information omkring kampen, hvordan den bestilles og på hvilken kanal plads, den vil kunne ses.

OBS! Vi anbefaler, at jeres medlemmer bestiller kampen så hurtig som muligt, når vi lancerer bestillingssiden, og at de ikke venter til samme dag, som kampen bokses.
Herning Bladet - Mikkel Kessler i VM boksebrag mod Carl Froch i Herning
Super Six-braget mellem Mikkel Kessler og WBC-verdensmester Carl Froch bokses lørdag den 24. april foran 10.000 tilskuere i MCH Messecenter Herning.
Tilføjet:
Der blev ikke til mere nyt herfra om denne kamp, da alle med Family Mix abonnement modtog yderligere information direkte fra Canal Digital.

Men jeg kan da røbe at der blev åbnet en midlertid kanal 220 til kampen. Det fordrer jo så abonnement at få den åbnet. På kanal 221 var der en midlertidig infoside om kampen. Også her var der oplysning om, hvordan man kunne bestille denne pay-per-view. Seneste frist for bestilling var fredag den 23. april.

Denne gang kunne man bestille on-line via en midlertidig kort web-adresse, hvor der var en bestillingsformular. Eller man kunne bestille via en opringning til tlf.: 70 13 19 19, hvilket er nummeret på Canal Digital KundeCenter. Før bestillingen skulle man være klar med kundenummer og kortnummer.

Samme mønster følges sikkert næste gang. Men det kan kun være gætværk fra min side, da vores bestyrelse ikke er direkte involveret i noget vedrørende pay-per-view fra Canal Digital. Ikke andet end lidt information, bl.a. om kanalplacering. Der var fx forud, i nogle dage, teståbnet for mit kort, så jeg kunne verificere, at systemet virker. Men der er jo så lukket igen, også for mig, med mindre jeg køber, at se kampen.

Det er herligt, at vore medlemmer nu også kan tilbydes pay-per-view. Det er lidt jeg har hørt fra medlemmer desangående denne gang. Men jeg ved at interessen er der. Tidligere, da vi ikke kunne, så blev det, hver gang, til en hel del opkald og e-mails.

Fredag aften, den 23. april, kunne jeg se at det nærmer sig 1.000 opslag på bare denne side, inden boksekampen starter. Det er årsagen til tilføjelsen.

Politiken.dk - Kessler: Han var en hård negl
Det var en glad og lettet Mikkel Kessler, der lod sig interviewe af Peter Schmeichel i ringen efter sejren over Carl Froch.

Ingen kommentarer: