Privatlivspolitik   

Opslagsinformation  ·  Servicenyt  ·  Debat

30 marts, 2010

TV2 News og TV2 Zulu

Jeg viderebringer lidt detaljer fra Canal Digital om disse.
Så kom TV2 News tilbage som en valgfri kanal. Sammen med TV2 Zulu kan man nu vælge disse 2 kanaler som de 2 gratis valgfrie kanaler, hvis man er Digital kunde hos Canal Digital. Dog skal man være opmærksom på, at køber man dem i stedet for at vælge dem ind som de 2 valgfrie, så koster de kr. 20,- og ikke kr. 10,-!

Bemærk - TV2 News er ukodet i hele april måned og kan ses af alle digitale kunder uden mer betaling. Den skal så vælges aktivt af det enkelte medlem efterfølgende.

Vi beklager som sagt de udfordringer, som det har skabt hos jer i bestyrelserne, og på de generalforsamlinger I har afholdt senest og ikke mindst for jeres medlemmer.
Læg specielt mærke til, at de hver koster 20 kroner, men at man kan opsige abonnement på disse to kanaler og lægge dem begge gratis ind i Family Mix, som de to MIX tilvalgskanaler. Derfor endnu et nyt indlæg om dette.

Relateret:

5 kommentarer:

nvn sagde ...

Hej Herman

Der er vist nogle udfordringer med Zulu. Den har ikke virket siden fredag, og da jeg fejlmeldte det til CD var de igang med at rette det, og håbede det virkede i løbet af weekenden... Tirsdag.. virker stadig ikke.. tror jeg ringer igen

hermanR sagde ...

Zulu kører fint hos os

Jeg gætter at problemet har noget med abonnementsstyring at gøre. Jeg ville logge ind på 'Min side' hos Canal Digital og her sammenholde serienummeret på mit kort med serienummeret registreret hos Canal Digital. Og så dernæst se efter, hvad jeg står registreret til at abonnere på.

mvh / Herman

nvn sagde ...

Har talt med CD... Lang histori... bla. bla.. deres system havde rodet lidt. Er sat til opdatering så den kommer 01-04-10...

jaja... jeg håber :-)

Anders sagde ...

Lige en lille kommentar til den her - når jeg logger ind på min side, står der:


"•Her kan du vælge op til 2 MIX-tv-kanaler, som en del af dit FAMILY MIX-abonnement og derfor ikke koster ekstra. Første gang at du vælger dine MIX-tv-kanaler, vil du kunne se dem på det tv, der er tilkoblet tv-boxen få timer efter bestilling.

Bemærk hvis du vælger TV 2 Zulu, kan du kun vælge denne éne MIX-tv-kanal. "


Så de detaljer du har fået fra CD stemmer ikke helt overens med hvad man kan vælge på deres Min Side...

hermanR sagde ...

Hej Anders,

Ja, Det var sådan det lød fra Canal Digital i deres nyheder fra omkring starten af december 2009, inden de fik deres nye aftale med TV 2 på plads, som vi fik info om i marts 2010. Så der er nok lidt, som Canal Digital mangler at rette her.

Jeg gidder næsten ikke, at rapportere det - mon ikke Canal Digital selv finder ud af fejlen.

Nu har vi først lige april måned, hvor TV 2 News ikke er kodet. Men derefter kan man altså godt vælge TV 2 News og TV 2 Zulu som de to gratis tilvalgte MIX-kanaler. Ellers, hvis man tilkøber dem, som ekstra MIX-kanaler, så koster de hver 20 kroner.

Da TV 2 News er frit tilgængeligt, ukodet, her i april, så ryger den ikke herefter automatisk over og bliver til et 20 kroners abonnement. Den forsvinder bare efter april, hvis man ikke selv gør noget aktivt. Men sørg selv for at opsige 20 kroners abonnementer, hvis man har nogen.

Hvis man fx ønsker TV 2 Zulu, TV 2 News og TV 2 Film så kan man altså komme til at betale enten 10 eller 20 kroner ekstra, alt efter hvordan de er tilmeldt.

Jeg tror ikke Canal Digital, af sig selv, gennemgår abonnementerne for at give, hvad der er billigst. Selv om det nok ville lyde som en god service.

Så vil får nok lidt 'brok' her.

Mvh / Herman