Privatlivspolitik   

Opslagsinformation  ·  Servicenyt  ·  Debat

31 maj, 2010

Family Mix Multiroom

Canal Digital - Få digitale fordele i flere rum!
Som det forlød, løsningen, FAMILY MIX Multiroom, var lidt forsinket. Men det skulle være ganske vidst: Fra i morgen, 1. juni, kan vi købe Multiroom hos Canal Digital. Det betyder, at det bliver muligt at modtage digitalt tv i flere rum, med Multiroom-abonnement, og Canal Digitals HDTV-box, PVR-box eller digitale kortlæser.
Multiroom koster 210 kr. om året pr. ekstra kort. (Halv pris af normal kortafgift.)

Multiroom-abonnementet indeholder de samme tv-kanaler som hovedabbonnementet på FAMILY MIX. Dog med undtagelse af CANAL+ tillægspakkerne. Der kan max tegnes 3 stk. Multiroomabonnementer per husstand.

Multiroom er også omtalt i et to-sides indlæg i bladet fra april 2010, Udsyn & Indsigt.

2 kommentarer:

Anders sagde ...

Hm - jeg er stadig ikke imponeret i forhold til Yousee's udbud. Som der står på forsiden af yousee.dk:

"[...] Og endda digitalt - uden boks, uden kort og uden det koster ekstra."

Det er IMHO slet og ret for dyrt at få det ekstra rum med, for de "få" kanaler. 210 for abonnementet og (er det ikke 1000?) for en ekstra boks? Men ok, nogle må jo have behovet siden de lancerer det :)

hermanR sagde ...

Hej Anders,

Canal Digital har kaldt bestyrelser til informationsmøde, hvor der holdes et hhv. øst og vest for Storebælt. Her er vi tre fra bestyrelsen der skal til møde i Ringsted i morgen aften. Mødet er information fra Canal Digital om mulige fremtidsplaner og feedback fra bestyrelserne. Jeg har samlet meget med her – også om priser.

Men vedr. YouSee. Det lyder jo smukt at de har kodefrie kanaler, som kan ses på alle tv, men det gælder jo altså kun når der er tale om grundpakke, mellempakke og fuld pakke. Også hos YouSee skal man have kodekort til resten af tilvalg, fx CAM og kort. YouSee har proklameret at de fra næste år vil lave endnu flere individuelle valgmuligheder, her vil der også være behov for CAM og kort, eller tuner-box og kort.

Så rent teknisk er forskellen, at vi 'kun' har grundpakke og Family Mix pakke, hvor YouSee har tre pakkemuligheder. Hver gang en bruger skifter pakke. skal der en tekniker ud for at pille i standeren. Det er altså en noget dyr løsning med flere pakker, foruden at man mister lidt kanalpladser over og under, hvor filteret sidder. Men du har ret i at disse plastikkort er for dyre.

Jeg ønsker faktisk at vi får flere kanaler pillet ud af Family Mix pakken, så de i stedet bliver tilvalgsmulighed. Årsagen er, at Family Mix er for dyrt. Men denne ændring betyder også at disse kanaler der skal være tilvalg ikke kan være med i analogt Family Mix og at de vil være kodet. Så der er flere årsager til, at plastkort prisen bør sænkes. Der vil være mere behov for Multiroom når der er flere kodede kanaler.

mvh / Herman