Privatlivspolitik   

Opslagsinformation  ·  Servicenyt  ·  Debat

10 juni, 2010

Alle VM fodbold-kampene i HD på Kabel-tv

Canal Digital DK - Alle VM fodboldkampene i HD hos Canal Digital!
For første gang nogensinde får du hele fodbold-VM i HD - fra åbningskamp til finalen - når Canal Digital i samarbejde med DR, TV 2 og CANAL9 sender samtlige de 64 VM-kampe i sublim HDTV-kvalitet!
Jeg gentager lige dette.

- Dels fordi der nu hos Canal Digital findes en side dedikeret til Family Mix foreninger. - Ovenstående link. Siden vi tidligere linkede til, var adresseret parabolkunderne.

- Og dels fordi, det blev af tekniske årsager til, at samtlige medlemmer modtager signalet ukodet for såvel DR HR, TV 2 HD og Canal9 HD, også medlemmer med kun grundpakken. Her fordres blot DVB-C tuner, der understøtter MPEG4. Det kan være egen tuner, uden nødvendigvis CAM, eller det kan være Canal Digital Digi-box. Har man flere DVB-C tunere, så kan man også se det i DH i flere rum.

- Og så endelig - dels fordi, nu sker det altså snart: Det er den 11. juni i morgen, hvor det går løs – en hel måned frem.

At kunne se Canal9 fordrer ellers, at man har abonnement på Family Mix. Men der var ikke plads til Canal9 HD, der hvor kanalen burde ligge i frekvensbåndet, når det gav så meget ballade med 256QAM, lidt højere i frekvens. Derfor måtte Canal Digital nødvendigvis lægge Canal9 HD ned iblandt den digitale grundpakke, ligesom for DR HD og TV 2 HD. Nok en lidt utilsigtet en-gangs-gave. Men det viser også, at der er behov for, at vi får flere 64QAM'er konverteret til 256QAM.

Alt koger for tiden med World Cup. Prøv fx at Goggle på fifa world cup 2010.

Link:Relateret:

Ingen kommentarer: