Privatlivspolitik   

Opslagsinformation  ·  Servicenyt  ·  Debat

30 juni, 2010

Multiroom bliver GRATIS

Canal Digital skriver:
Multiroom bliver GRATIS fra 1. juli 2010
Digitalt TV ukodet er ikke et nyt fænomen. Jeres medlemmer har længe kunne se både den digitale grundpakke og Family MIX digitalt ukodet, hvis medlemmet har en DVB-C tuner i sin fladskærm.

Men nu tilbyder Canal Digital som de første i Danmark GRATIS Multiroom. Canal Digital har valgt, at tilbyde Multiroom gratis. Dvs. at digitale kunder, der i dag betaler en kortafgift, kan nu fra 1. juli 2010 få Multiroom i op til 4 rum uden mer betaling. Dvs. der er ingen kortafgift på kort 2, 3 og 4, men man får blot en kopi af sit abonnement på de ekstra kort uden beregning.

Vi har været tilbageholdende med at levere Multiroom til jeres medlemmer siden lanceringen, men de af jeres medlemmer, som har bestilt det vil nu blive informeret omkring at det er uden beregning.

Vi vil orientere bredt ud om dette efter sommerferien.

2 kommentarer:

JSchack sagde ...

Det er nok værd at bemærke at CD på deres hjemmeside skriver:

Abonnerer du på ekstra MIX tv-kanaler eller tilvalgspakker fra CANAL+, Viasat Golf og TV1000 og HDTV-pakken samt Hustler TV kan disse ikke ses på Multiroom, men kun på hovedabonnementet.

hermanR sagde ...

Hej JSchack,

Tak for indsparket

Måske sidder Canal Digital og fisler med, hvad Multiroom rent faktisk dækker

Som der står nu under Multiroom, så dækker den de 2 valgfrie MIX tv-kanaler, 4 digitale bonus tv-kanaler og de 7 HDTV-kanaler. De 4 bonus tv-kanaler, vil være med. De to valgfrie fordrer dog, ligesom for hovedkortet, at man har valgt nogle. HDTV-kanalerne fordrer også at man abonnere på denne pakke.

Men det er rigtigt, de skriver: Abonnerer du på ekstra MIX tv-kanaler eller tilvalgspakker fra CANAL+, Viasat Golf og TV1000 og HDTV-pakken samt Hustler TV kan disse ikke ses på Multiroom, men kun på hovedabonnementet.

Jeg var ikke opmærksom på, at der var så meget, som Multiroom ikke dækkede. Men havde dog, her i sommer, hørt en fugl syne om, at man arbejder på at få mere med under Multiroom, af det man havde valgt for hovedkortet. Canal Digital skal jo have accept af rettighedshaverne. Jeg gætter på at vi senere på året hører mere positivt nyt her.

Jeg undrer mig lidt over logikken i, at man godt kan have de 2 valgfrie, men ikke ekstra MIX tv-kanaler. Her er det jo de samme kanaler det drejer sig om at kunne vælge imellem. Det skulle dog ikke undre mig om CANAL+ og Viasat ikke give efter for presset.

Jeg gætter på at manglen i Multiroom ikke spiller en rolle for de fleste, men der vil være en savn for de der har valgt flere MIX kanaler og fx Viasat Golf.

mvh / Herman