Privatlivspolitik   

Opslagsinformation  ·  Servicenyt  ·  Debat

27 juli, 2010

Udfald på analogt Fransk TV5monde

Vi har udfald på analogt Fransk TV5monde på S14 252,25 Mhz

- TV5monde på DVB-C er ok

Er just meldt til service

Tilføjet, mandag, den 2. august:
Canal Digital har registreret, at sagen blev fejlmeldt til Relacom i tirsdags, den 27. juli.

Jeg rykkede for at få fejlen rettet i fredags, den 30. juli, hvor vi aftalte, at det skal løses inden weekenden. Og igen, i dag mandag, den 2. august. Begge rykkere blev afgivet ca. ved middagstid. Canal Digital har i dag lovet, at de vil give mig en tilbagemelding, i dag mandag den 2. august, efter de har talt med Relacom. Den fik jeg dog ikke.

Servicen er ikke acceptabelt
Det kunne tænkes, at der rent faktisk et par gange, har været en tekniker forbi, for at give modtagerboksen en reset. Men i det tilfælde er det altså ikke nok, blot med en reset. Bestyrelsen får generelt ingen tilbagemelding fra teknikerne.

Analogt fransk, TV5 monde er ikke at betegne som en af vore hovedkanaler, som skal rettes indenfor samme dag. Men vi må beklage, at dette her har taget så lang tid, at få rettet. Det overskrider langt, hvad serviceaftalen lover.

Jeg har ikke kanalen under konstant overvågning, så jeg ved ikke om den rent faktisk har kørt, ind imellem, men de 5 – 10 gange jeg har checket, siden natten til tirsdag, den 27. juli, har den ikke kørt.

I alt har jeg fejlmeldt en gang og efterfølgende rykket to gange.

Tilføjet: Analogt Fransk TV5monde kom i gang igen i dag, den 2. august. Ifølge teknikeren, som jeg talte med i forb.m. DR P4 København udfaldet: Kanalen, TV 5 monde, havde fået en ny plads på satellitten. Vores modtager i hovedstationen skulle lige justeres ind efter det. Der var derfor ikke tale om, at noget fejlede, som sådan. - Var service på dupperne, så burde de nok kende til behovet for omlægningen hos os, før vi fejlmeldte. - En lille minus i karakterbogen til Canal Digital.

I bagkundskabens tegn - På nettet fandt jeg følgende:
Ny frekvens på den digitale satellit Astra fra d. 23. april 2010
Frekvensen af transponder på Astra-digitalsatellitten ændres. For at give nok tid til at foretage de nødvendige ændringer vil der være dobbelt signal i perioden mellem 23. april og 15. juli 2010.

Vedkommende medlem, som kontaktede mig om udfaldet, nævnte at kanalen har været ned i omkring 10 dage. Hvilket sikkert passer - siden den 15. juli.
Man må gerne selv fejlmelde sådan noget til KundeCenter, så bliver det normalt hurtigt rettet.

Tæller vi alle kanaler sammen, analogt, DVB-T og DVB-C, så summer det sig op til 163 stk.
Det hænder, at jeg får scannet igennem det alt sammen, men ikke mange gange pr. måned. Og så glemmer jeg ofte radio.

Hvis du oplever udfald - check lige med naboens - og fejlmeld meget gerne selv. Evt. via e-mail
Jeg vil også gerne med på en cc: - Så vi kan informere på hjemmesiden og infokanalen. Jf. Opslagsinformation - Problemløsning.

Ingen kommentarer: