Privatlivspolitik   

Opslagsinformation  ·  Servicenyt  ·  Debat

02 august, 2010

DR P4 København på vores 94,60 Mhz er tavs

Er fejlmeldt til Canal Digital

Vi har fortsat samme radiostation på 87,60 Mhz - dog uden RDS, idet den hentes via satellit. 94,60 Mhz, stationen der fejler, her hentes signalet, med RDS, fra Hovedsenderen.

At vi har samme radiostation to steder skyldes at vi tidligere har haft udfald på samme udstyr og at sagen ikke blev 100 procent lukket.

En tekniker fra Relacom har kigget på det i aften. Radiostationen, der kører, kan ikke flyttes til 94,60 Mhz, og udstyret, til den der fejler, skal udskiftes. Dette nye udstyr har Relacom ikke med i servicevognen.

Radiostation, DR P4 København, på 87,6 Mhz er fortsat en midlertidig løsning. Sendes med noget udstyr vi låner af Canal Digital. Vi skal have DR P4 København tilbage igen på 94,60 Mhz, men med RDS.

Vi aftalte at lade sagen ligge indtil teknikeren, Erik Rasmussen, fra Canal Digital, kommer tilbage fra ferie. Det var Erik Rasmussen som tidligere havde arbejdet på sagen i februar - marts, hvor fejlen forsvandt igen. Her nåede Erik Rasmussen til følgende konklusion: at fejlen følger signalet via antennen. At fejlen ikke skyldes forstyrrelser på frekvensen 94,60 Mhz, hvor vi har lagt stationen i sin tid og at fejlen ligger enten i signalvejen fra antennen i masten, eller i modtageudstyret. - Det er nok det gamle modtageudstyr, ellers ville vi sikkert have problemer med andre radiostationer også.

Tilføjet
Fejlen er rettet - Bestyrelsen mangler dog melding om årsagen. Vi skal jo tilbagt til en stabil 94,60 Mhz, med RDS og hvor vi roligt kan lukke igen for 87,60 Mhz.

Relateret:

Ingen kommentarer: