Privatlivspolitik   

Opslagsinformation  ·  Servicenyt  ·  Debat

20 august, 2010

Internet signalproblemer for en del af nettet

Et medlem fra Ørnebjergvej meddelte at han pt. og i perioder har internetproblemer og dermed også udfald på IP-telefonien, telefoni via internet. Pt. var hans kabelmodem faldet helt ud. Informationen er sendt videre til KundeCenter.

Jeg gætter på at dette, og signalproblemerne på Tjørnehøj Vænge, Gartnersvinget og Johannedalsvej, hvad internet angår, hænger sammen. At der er for lavt signal på sandsynligvis Johannedalsvej, Gartnersvinget, Møllevej og Tjørnehøj Vænge, det er et problem. Men heri ligger muligvis også årsagen til den periodiske støj på internet returvejen, for et større område. Årsagen kunne være bare én defekt forstærker.

Tilføjet:
Jeg modtog en e-mail fra KundeCenter, hvor man informerede at det med returvejsproblemerne for ROM4 blev løst allerede i onsdags.

Det undrede mig lid, for jeg fik jo denne melding fra Ørnebjergvej i formiddags. Jeg forsøgte derfor forgæves, at fange vedkommende, via hans mobil og via hans IP-telefoni. Jeg bad derfor KundeCenter lige checke om modemmet nu kørte. Det gjorde den og havde kørt næsten hele tiden, siden jeg talte med vedkommende på Ørnebjergvej, i formiddags.

Når nette har været nede, så kan det hænde at modemmet skal slukkes og tændes, før den kommer op igen. Måske var det en sådan reset, der skulle til, for vedkommende på Ørnebjergvej. I langt de fleste tilfælde kommer modemmet dog op af sig selv igen, når signalet er tilbage.

I hvert fald, hans modem og IP-telefoni kører nu. Og vi må formod at ROM4 problemerne blev løst i onsdags, den 18. august.

Ingen kommentarer: