Privatlivspolitik   

Opslagsinformation  ·  Servicenyt  ·  Debat

13 august, 2010

Premier League - her i efteråret

Canal Digital har oplyst: Til Antenneforeningen,
Der er i pressen meget reklame for Premier League. Jeg vil her give en kort orientering:
  1. Den engelske fodbold liga, Premier League kunne sidste år ses på Kanal 5 og Canal9. Og havde man Canal + sport var det muligt at se endnu flere kampe og i HD kvalitet.
  2. For den nye sæson – som starter på lørdag - kan kampene ses på 6’eren og Kanal 5. Begge kanaler er i Family Mix. Ydermere har TV2Sport købt nogle af de rettigheder, som Canal+ sport havde sidste år, hvilket betyder at Canal+ ikke længere har engelsk fodbold. De rettigheder, som TV2 Sport har købt er dog rettigheder, som man skal betale min. 99,- pr. måned for at for at få som abonnent. Dvs. et High pay abonnement lidt lige som Canal+.
  3. Canal Digital Kabel-tv har indtil videre sagt nej tak til disse Tv2 Sport high pay rettigheder, da det er for dyrt.
Konklusionen er derfor kort. Du kan se op til 6 kampe fra Premier League hver uge på Kanal5 og 6’eren. De kanaler er i Family Mix. Fra nytår viser 6’eren kampene på deres nye 6’eren HD kanal, som vi har planer om at lancere til Family Mix kunderne.

Skulle der være nogle antenneforeninger, der har spørgsmål eller kommentarer til ovenstående – så lad os bruge 10 minutter på det ved vores kommende møde i Nyborg.

Venlig Hilsen - Best regards


Martin Truberg Jensen - Salgschef/Salesmanager
Mødet, i Nyborg, som Martin omtaler, er et oplæg fra Canal Digital, om tiltag i Family Mix indenfor kommende ca. 12. måneder, hvor man faktisk har taget hul på noget af det, fx gratis Multiroom abonnement.

Relateret:

Ingen kommentarer: