Privatlivspolitik   

Opslagsinformation  ·  Servicenyt  ·  Debat

13 september, 2010

Driftsforstyrrelser - TV

Canal Digital informerer:
Driftsforstyrrelser - TV
Vi planlægger en TV omlægning i morgen den 14. sep. 2010.
Servicevinduet er planlagt fra kl. 08.00 og forventes at være færdigt kl. 16.00.

Bemærk venligst at I kan opleve mindre driftsforstyrrelser på alle TV kanaler i ovenstående tidsrum.

Hvad bliver ændret:
Der kommer nye kanalnumre for mange kanaler. Man skal derfor lave en ny favoritliste, hvis man benytter denne.
Fire kanaler bliver sendt i både en krypteret og en ikke krypteret version. Dette er TV3, TV3 +, TV3 Puls & TV2 Charlie.
Der kommer 2 nye kanaler. Dette er 24 Nordjyske og Canal + Sport Hockey.

Hvis der er forstyrrelser på nogle kanaler, skal man slukke og tænde sin boks eller lave en ny kanal søgning på sit TV.
Hvis dette ikke afhjælper problemet, henviser vi til vores kundecenter på 70 13 19 19.


Med venlig hilsen

Canal Digital
Kommentarer: Forstyrrelserne drejer sig udelukkende om Family Mix tv digitalt. For opdatering af HDTV-box er det ofte nok blot at slukke og tænde via fjernbetjeningen, for at få den til at opdatere med kanaler. - Men i enkelte tilfælde er det nødvendigt at slukke og tænde for strømmen til HDTV-box. Det kan man så gøre, alt efter, hvad der er mest bekvemt, ved enten at slukke / tænde på EL-vægstikket, eller ved kort tid at trække det lille runde strømstik ud af boksen.

Bruger man en anden DVB-C tuner, så er man måske allerede nu dus med, hvordan den skal håndteres, når der sker ændringer i kanaler. For Samsung fladskærme er det som regel nok blot at slukke og tænde via fjernbetjeningen. Så er de alle med og der er ingen 'blinde' kanalpladser.

Men vi skal måske alle til lige at vænne os til de nye kanalpladser, eller at rydde op i foretrukne. Med vores Samsung har jeg flyttet rundt på kanalpladser, og grupperet efter eget ønske, også her er jeg lidt spændt på, hvad der hænder.

Tilføjet 15/9-10: Umiddelbart, med vores tv, med indbygget DVB-C tuner. Der hændte ikke så meget. Kanaler ligger, hvor de plejer. Jeg kan se at TV3, TV3+ og TV3 Puls nu er tilføjet med ekstra kopi og at Sport Hockey er tilføjet. Nu viser vores fladskærm totalt 127 kanaler. Jeg bladrede lidt for at se om jeg kunne finde 24 Nordjyske. Jeg så den ikke. Efter planen tilføjes 24 Nordjyske 1. oktober. Pt. alt ligger stort set som det plejer. Før omlægningen talte vores fladskærm totalt 123 kanaler, det passer også med, hvad jeg fandt tilføjet.

Ingen kommentarer: