Privatlivspolitik   

Opslagsinformation  ·  Servicenyt  ·  Debat

30 december, 2010

Sikkerhedspakken - Canal Digital Kabel-tv

Vi har modtaget følgende fra Canal Digital Kabel-tv om sikkerhedspakken til bredbånd
Sikkerhedspakken
Vi lancerer Sikkerhedspakken pr. 3/1-11 til bredbåndskunderne. Det er ESET SMART SECURITY 4 (ESET i daglig tale) der er selve indholdet.
De første 30 dage er en prøveperiode. Herefter glider kunden over i betalingsperiode. Sikkerhedspakken koster 30 kr./måned. Kunden kan herved få sikkerhed for én krone om dagen. Det synes vi er et fremragende tilbud. ESET står for omfattende proaktiv beskyttelse med høj præcision. Det er hurtigt og sløver ikke PC’en. Derfor er ESET rated i den absolutte top blandt sikkerhedsløsninger til private.

Bestilling, opkrævning og opsigelse
Kunden kan læse om produktet og tilmelde sig via www.canaldigital.dk/sikkerhedspakke. Sekundært kan kunden ringe til kundeservice og blive oprettet. Dette står dog ingen steder. Opkrævning sker på samme faktura som kundens øvrige produkter. Kunden kan opsige med en varsel på løbende måned plus en måned.

Markedsføring
Der er lavet produktblad og en pixiebog (endnu kun i elektronisk version). Sikkerhedspakken vil fremover blive kommunikeret i sammenhæng med Bredbåndstilbud. Dog er det først når kunden er oprettet med et kundenummer at sikkerhedspakken kan downloades. Dette betyder at kunden ikke kan ”krydse af” på en bestillingsblanket i samme moment som bredbånd.

Næste milepæl er at få sikkerhedspakken på Min Side.

Ingen kommentarer: