Privatlivspolitik   

Opslagsinformation  ·  Servicenyt  ·  Debat

23 maj, 2011

Ny firmware til Cisco EPC3925-modems m. router

Martin Truberg Jensen, Canal Digital Kabel-tv informerer: Ny firmware til EPC3925-modems (WIFI-modemes)
Der er lagt ny firmware ud og lavet nye configurationesfiler. Kunder skal genstarte deres modem for at opgradere til den nye firmware.

Væsentlige rettelser i ny firmware:
  • Nummervisning skulle nu virke på samme telefoner som virker på EPC/EPX-modemerne.
  • Det er muligt at taste fast IP-Adresse.
  • Problemet med netværksdeling, f.eks. at styre itunes fra mobiltelefon er løst.
  • Det er muligt at lave speedtest fra webinterfacet fra ip 192.168.25.1 under status/speedtest.Kommentarer: Jeg kom på firmware version: EPC3925-ESIP-16-v302r125532-110504c
Ved genstarten bad boksen mig, ved login, om at lægge min egen Username og Password ind, fordi den pt kun havde fabriksindstillingen (Det Canal Digital havde lagt ind). Det gjorde jeg så. Det bad den ikke om på samme måde fra ny. Det var også der den før kunne glemte mit eget login, så jeg skulle vende tilbage til fabriksindstillingens login. Måske er det blevet bedre.

Jeg forstår ikke de tal boksen kommer frem til under Speedtest: De ser forkeret ud og det er også ligegyldigt. Bruger jeg i stedet IT- og Telestyrelsens Bredbåndsmåleren på borger.dk, så er tallene flotte. 50,091 Mbps og 10,195 Mbs, med en ping tid på 5 ms. Den holder jeg mig til. Bredbåndsmåleren er også mere stabil end hastighedsmåleren hos Canal Digital Kabel-tv, som ser ud til at være overbelastet, af og til.

Heldigvis beholdte boksen mine indstillinger - inklusiv at den altså ikke havde IP 192.168.25.1

Det var stort set, hvad jeg i skyndingen bemærkede. Men derfor kan der jo godt være rettet en del.

Ingen kommentarer: