Privatlivspolitik   

Opslagsinformation  ·  Servicenyt  ·  Debat

08 september, 2011

Regnskabshjælp fra FDA

tv: Tina Boye - FDA
th: Povl-Erik Høxbroe - kasserer

Med glad forventning drog Povl-Erik Høxbroe og jeg i dag til et møde hos FDA (Forenede Danske Antenneanlæg), i Nykøbing Sjælland. Med os havde vi en tung læs fem års regnskabsbilag, for nu var dagen oprundet, hvor vi overdrager foreningens bogholderi til FDA.

Tidligere, i år, har bestyrelsen holdt møde med FDA, bl.a. om det med bogholderiet. Vi fandt at både foreningens behov og prisen var flot mødt, samt vi kan her opnå det mere sikre, at være i hænder på specialister indenfor bogholderi og regnskab for danske fællesantenner.

Rammerne, som dækkede vores behov, var aftalt i foråret. Vi skulle i dag blot lige sætte 'kommaer' og så se at få underskrevet af begge parter. Derudover var der overleveringen, med de mange detaljer, at få drøftet og aftalt. Med specialister ud i, hvad der kunne være her, så gik vi målrettet igennem dette. Nu skal FDA så lige køre alt ind i deres system, så er vi fuldt kørende med bogholderiet igen.

Tidspunktet til skiftet er valgt nu, hvor vores forening har færrest transaktioner og hvor sommerferien er overstået. Vores hidtidige bogholder, Britt Hammerbak, har vist stor fleksibilitet her. Britt havde allerede afviklet tilsvarende opgaver for andre foreninger, idet Britt har fået andet fast arbejde.

Det var et godt skridt vi fik taget,

mvh / Herman

Relateret:

Ingen kommentarer: