Privatlivspolitik   

Opslagsinformation  ·  Servicenyt  ·  Debat

28 juni, 2012

Serviceopgaver i anlægget i juli måned

Stof har informeret at man starter gravearbejdet for en del projekter hos os i uge 27, efter 2. juli. Et gæt er, at det nok varer godt juli måned ud.

Der etableres en node mere ved Ørnebjergvej 47 til forsyning af området på Tjørnehøj Vænge, Møllevej, Johannedalsvej, Vinkelvej, Gartnersvinget samt Bøgevej. Her skal der primært graves ned ad Tusindfrydvej og der skal laves underføring ved Ørnebjergvej. Der bliver 'pustet' et nyt fiberkabel hele vejen fra hovedstationen frem til Ørnebjergvej 47. Når installationen, med denne nye node er klar vil der være en afbrydelse efter kl. 02.00 en nat, hvor service omkobler installationen.

Endvidere får vi udskiftning af kabel:
  • imellem Ørnebjergvej 93 og Engvej 75, 120 meter
  • imellem Vinkelvej 21 og 26, 80 meter
  • på Tjørnehøj Vænge, alle kabler, undtagen stikledninger
Desuden udskiftes et skab på Rytterbakken. Den er for lille til udstyrets varmeafgivelse. Der udskiftes eller repareres mange standere rundt om i vores anlæg, fordi de enten er gennemtærede eller defekte.

Planen var, at dette skulle udføres i maj måned og en uge ind i juni, men det blev udskudt. Stofa måtte vente på gravefirmaet.

Stofa vil sikre et minimum af afbrydelse for de berørte medlemmer.

Det er de sidste opgaver baseret på tilstandsrapportene udarbejdet af hhv. DKA og Stofa omkring årsskiftet. Opgaverne blev aftalt med Stofa medio marts måned. Projekterne afsluttes med en overleveringsforretning. Inklusiv at kabeldokumentationen forinden er ajourført.

Mens projektet er i gang vil Stofa endvidere give hele vores anlæg en servicegennemgang. Det afsluttes sandsynligvis med en ny tilstandsrapport.

mvh / Herman

Relateret:

Ingen kommentarer: