Privatlivspolitik   

Opslagsinformation  ·  Servicenyt  ·  Debat

02 august, 2012

Problemer med det digitale tv på en del af nettet

Der er et tv problem, som tilsyneladende gælder den ene halvdel af Alfred Hansens Plads, nemlig området med husnumrene 2 – 34, i alt 16 boliger. Stofa Service er sat på opgaven.

Jeg talte i aftes med et medlem som bor i det område. Han nævnte at de og nabolaget meget længe har haft problemer med pixeleringer, billedfrysninger og udfald på stort set alle kanaler i DVB-C.

Via telefonen checkede vi sammen signalniveauerne til og fra hans kabelmodem. Det lå flot både i frem- og returvejen. Medlemmet har heller ikke bemærket problemer med internettet, eller deres telefoni, som også går via modemmet.

Men der er altså hyppige priodiske problemer med stort set alle digitale tv-kanaler i DVB-C og det er ikke lige grelt for dem alle.

Tidligere, i juli, har Stofa konstateret, at en forstærker, fælles for området, på varme dage, blev overophedet. Når det hændte gik det ud over alt signal, også vedrørende internet og IP-telefonien, men samtidig også Tv. Derfor satte Stofa nogle modems under observation, for at checke om der skal foretages yderligere.

Måske er det problem endelig løst og måske ikke helt.

Med den nye melding må der være et andet problem, som udelukkende ytrer sig som fejl i tv.

mvh / Herman

Relateret:
Tilføjet den 6. august 2012:
Den rette mand hos Stofa, Torben Wydojnik, var kommet retur fra ferie i dag. Det tog ham få sekunder at konstatere, at det er samme fejl, der raser igen, som vi omtalte 11. juli. Fx også dette medlem havde periodiske udfald på modemmet. Stofa ser nærmere på, hvad rette løsning vil være, så vi undgår at forstærkeren i teknikrummet i fælleshuset bliver overophedet og retter det.

Tilføjet den 17. august 2012:
Der blev fundet endnu en fejl, en 'kold lodning' i en strømforsyning. Jeg gætter på, at problemerne endelig er løst til fulde. Det ser ud til at samtlige fejl stammer fra en tidligere overophedning, hvor et køleskab for tæt på var medårsagen.

mvh / Herman

Ingen kommentarer: