Privatlivspolitik   

Opslagsinformation  ·  Servicenyt  ·  Debat

07 august, 2012

Varsel om spam mail til brugere på @cdnet.dk

Jeg modtog i morges en spam på min @cdnet.dk mail konto, som man absolut ikke skal følge

Mailen så ud som følger:

Fra Canal Digital Danmark <peggy.iba@gmail.com>
Emne Opgrader dine mail-indstillinger
Til help@cdnet.dk
Bcc Mig <herman@cdnet.dk>
Bemærk,

Gennemgå sikker nedenstående link og logge ind på din konto for at opgradere din konto og forbedre filteret tjenester i vores e-mail-systemer til at undgå virus og spam mails.

http://www.dlinlandempire.com/forms/use/login2/form1.html

Må ikke ignorere denne meddelelse.

Canal Digital Danmark

Instruksen skal IKKE følges!!!
da det ikke kan være andet end spam phishing, som vil stjæle adgang til din mail konto og som måske vil installere malware på din computer.

Fordi det er jo Stofa der i dag varetager driften af denne mail server og fordi, hverken Stofa eller Canal Digital ville udsende sikkerhedsinstrukser på denne måde, fx fra en Gmail konto, eller pege på, at man skal køre et eller andet fra en fremmed server. - dlinlandempire.com er i øvrigt en amerikansk Star Trek fan klub, som må have fået inficeret deres webserver med malware. Login og indstillinger til vores mail konto sættes i dag via Mine sider på stofa.dk og ikke via en amerikansk Star Trek fan klub. Og hende Peggy Iba, der snyltes på som afsender, er i øvrigt Site supervisor i Community GATE, Glendive - Montana's FoodCorps. - Hun har nok ikke meget at gøre med vores @cdnet.dk.

Mailen er sandsynligvis udsendt til alle mail konti på @cdnet.dk, men det er rent gætteri fra min side, for det kommer jo an på, hvordan og hvor spammerne har fået fat i mail adresserne.

mvh / Herman

Ingen kommentarer: