Privatlivspolitik   

Opslagsinformation  ·  Servicenyt  ·  Debat

21 oktober, 2012

Derfor er fællesantenneanlæg stadig attraktiv

Fællesantenne og kapacitet - til din fordel.

Fællesantenneanlægget rummer en kapacitet langt højere end de fleste er klar over. Men der er dog grænser, som vi må økonomisere med.

Der beslaglægges kun ganske få kanalpladser i anlægget til at tilbyde dig og alle andre medlemmer bredbåndshastigheder op til 112/12 megabit pr sekund, som du kan anvende til, hvad du vil. Skulle vi havne i en situation, hvor der bliver elastik i båndbredden, så er det eksisterende anlæg hos os forberedt til øget kapacitet, uden der nødvendigvis skal en spade i jorden.

Du kan beholde din fulde bredbåndskapacitet når du ser tv og hører radio, også selv om du her har flere ting kørende samtidig.

Først når du vælger signal direkte fra internettet påvirker det forbruget af din valgte bredbåndskapacitet, men her kan du forbruge ubegrænset op til den hastighed, som du har aftalt. Og din valgte hastighed er til rådighed for dig. - Vi opererer ikke med op til hastigheder - Den købte hastighed skal være til stede.Du kan se det analoge tv uden videre, med selv det ældste fjernsyn i hjemmet, hvis det altså stadig virker :) - Hver analoge tv-kanal på anlægget har et forbrug på én kanalplads, som med dagens teknologi synes lidt voldsomt, men det uafhængig af, hvor mange, hos dig, eller rundt om i anlægget, der ser på kanalen. Der er ingen større kapacitetsforbrug i anlægget med mange seere og det påvirker ikke din og anlæggets bredbåndskapacitet.

I fællesantenneanlægget findes desuden omkring 180 digitalkanaler, som heller ikke påvirker, hvad du ellers samtidig kan bruge dit bredbåndsabonnement til. Også her gælder at kapaciteten i anlægget påvirkes ikke af, hvor mange seere der anvender det. I det digitale tv har vi efterhånden mange kanaler i HD opløsning, mange kun i HD og den tendens vil fortsætte.

Desuden med Stofa SmartTv har vi mulighed for dedikerede kanaler til fx StartForfra og til at se valgte film. Heller ikke det påvirker din bredbåndsabonnement. Også her vil bestyrelsen og Stofa sikre at kapaciteten findes til dette Video-on-Demand i anlægget.

Men med en god bredbåndsabonnement kan du også vælge at se tv over internettet, fx TV 2 Play, i en særskilt abonnement hos TV 2, eller via SmartTv, at se det du allerede har abonnement på. Dette via din iPhone, iPad, Android, Windows eller Apple computer. Eller noget helt tredje signal, som tilbydes over internettet. Her skal du dog sikre at dit bredbåndsabonnement er stor nok.

Som medlem i fællesantennen opnår du den største valgfrihed - også i at kunne vælge løsninger fra internettet der konkurrerer med, hvad vi normalt sætter mest fokus på, hvor jeg blot til eksempel nævnte TV 2 Play.

Fællesantenne-løsningen økonomiserer med kapaciteten til din fordel
Fællesantennenlægget er fortsat ideel, fordi det udnytter fælles streaming og giver plads til det individuelle valg og fordi det rummer en kapacitet, der på anden vis, indtil videre, ville være for dyrt.

Det er blevet dyrere at se betalingstv, også urimeligt dyrt, når vi sammenligner med priser i mange andre lande, men se dig rigtig godt for, hvis der skal spares, selv her tror jeg du fortsat finder den bedste løsning for dig igennem fællesantennen.

mvh / Herman

Ingen kommentarer: