Privatlivspolitik   

Opslagsinformation  ·  Servicenyt  ·  Debat

17 oktober, 2012

Lidt oprydning i kanaloversigten

Jeg har ajoutført visning af, hvad der findes i den digitale grundpakke og i de digitale Family 2 og Family 3 pakker.

I forbindelse med at ERFA-gruppe Family Mix og Stofa, omkring årsskiftet, planlagde kanaler i Family Mix fra Stofa, nævnte Michael Fabricius Højgaard Roth, Stofa, at Stofa ville lukke de digitale kanaler i SD opløsning, hvis Stofa har de samme kanal i HD, i samme pakke, og når der er samme indhold i disse. Stofa har åbenbart med tiden ryddet lidt op i dette.

Jeg tog en check over, hvad der lige nu udsendes i hhv. Grundpakken, Family 2 og Family 3 og ajourførte visningen her på aovnet.dk med dette. Jeg håber at jeg undgik smutter i dette.

Der er foretaget følgende ændringer:

Grundpakken
Fra mandag den 8. august fik vi Canal8 Sport i grundpakken, som en slags prøve frem til 31. december 2012. Det er tilføjet i billedet.

Family 2
Jeg fjernede TV2 Film, TV3 plus og 6'eren. De udsendes ikke længere. Vi har de samme kanaler i HD opløsning, med samme indhold, i Family 2.

Family 3
Jeg fjernede TV 2 Film, Nickelodeon, TV3 plus, 6'eren, MTV, TV 2 Sport, Eurosport. Vi har de samme kanaler i HD opløsning, i Family 3. Jeg ændrede Canal9 til Canal 9 HD, da vi nu har Canal 9 i HD.

Jeg husker ikke lige hvornår det var, men jeg mindes, at jeg tidligere tilføjede TCM i Family 3, da vi fik den med der. Ligeledes MTV HD, da vi fik den i HD opløsning.


Family 2 eller Family 3 er pakker man kan abonnere på hos Stofa, som tillæg til Grundpakken. Signalet i Grundpakken, Family 2 og 3 er ikke kodet. Man behøver derfor ingen CA-modul og kodekort fra Stofa for at modtage indholdet i disse.- Det giver mulighed for 'multi-room' uden yderligere abonnement for dette. Har man boliginstallation til det vil man her uden videre have adgang til signalet, hvor man har en DVB-C tuner, fx i flere fladskærme.

Man kan hos Stofa supplere med så kaldte premium pakker (ekstra TV pakker, som fx C More Film) og kanaler i FritValg (ekstra kanaler med FritValg). Her fordres CA-modul, eller Stofa SmartTv boks og kodekort. Man kan hos Stofa abonnere på disse kodede kanaler og pakker uden nødvendigvis først at abonnere på Family 2 eller 3 – Som vi plejer at sige, man kan udbygge med ekstra TV pakker og FritValg direkte på Grundpakken. Stofa tilbyder rabat på abonnement på flere kodekort til multi-room.

mvh / Herman

Ingen kommentarer: