Privatlivspolitik   

Opslagsinformation  ·  Servicenyt  ·  Debat

05 november, 2012

Nye signaler truer dit tv!


Ved mangler i din husinstallation, får du sandsynligvis flimmer på skærmen, når nyt mobilt bredbånd tages i brug i 2013.

Frekvenser, som vi anvender til distribution af tv, har staten besluttet også skal anvendes til det så kaldte 4G mobile bredbånd. Teleselskaberne begynder at sende her fra 1. januar 2013.

Da fællesantennen fortsat har behov for at anvende frekvenserne er der risiko for, at dit tv-signal bliver ødelagt eller forsvinder, hvis din nabo fra d. 1. januar går på nettet med sin mobiltelefon eller computer, eller hvis du bor i nærheden af en mast med 4G mobilt bredbånd.

Du undgår problemerne med en fuldstændig HF-tæt installation
HF-tæt vil sige, at alle kabler, stik, forstærkere og andet udstyr med fællesantennesignal skal være så godt afskærmet, at der ikke kan trænge luftbårne signaler ind i antennesignalet.

Kravet til HF-tæthed har været gældende i mange år - det er bl.a. derfor, der kræves et dobbelt-isoleret kabel til huset, når du modtager internet via antennen. - Med 4G nettet bliver reglen yderligere aktualiseret.

Du kan læse om HF-tæt på Stofa's hjemmeside stofa.dk/signal.

Stofa har et tilbud, som vi anbefaler du tager imod
I en begrænset periode, frem til nytår, tilbyder Stofa, at komme hos dig og tjekke din husinstallation for 199 kr. Finder teknikeren ved kontrollen behov for forbedringer, vil du under besøget modtage et særdeles attraktivt tilbud, samt en garanti for at din installation dermed er fejlfri.

Med tilbuddet ønsker Stofa, at så mange som muligt undgår indstråling fra 4G mobilnettet - inden faren opstår.

Ring allerede nu til Stofa på telefon 88 30 30 30 og bestil et tjek!

mvh / Bestyrelsen

1 kommentar:

hermanR sagde ...

Op til 30 procent af hjemmene kan være berørt mener Stofa, at vi i bestyrelserne skal være forberedt på. Vi håber naturligvis ikke det står helt så grelt til hos os. Mange af vore medlemmer i Antenneforeningen Ølstykke Vest har allerede sikret, at få deres installation HF-tæt.

Eller er du helt sikker?
Måske skulle du alligevel lige gå dine kabler og stik igennem, nok en gang og få udskiftet det nødvendige. Har du overblikket, hvis det så alligevel driller?

Er du på nogen måde i tvivl, om din installation er fuldstændig ok, så kan de 199 kroner, for en boligcheck, være givet godt ud. - Der er her en god rabat, også på eventuelle dele. - En rabat, som måske ikke kommer igen i en overskuelig fremtid.

Stofa venter at hele markedet får problemer med 4G nettet. Måske mest Boxer kunder. Her overser man lettest faren og her er man mest udsat for forstyrrelser fra 4G nettet. Her skal der filtre ind i installationen - og så skal den alligevel være HF-tæt.

Vi skal bestemt også alle sammen sikre, at vi har en 100 procent HF-tæt installation. Vi har tidligere rømmet en kanalplads, grundet indstråling. Det gør vi nødig denne gang, med så mange kanalpladser. Med det ville vi være nødt til at klippe i det nuværende udbud af kanal muligheder. Og boliginstallationerne skal alligevel være 100 procent HF-tæt, for at undgå andre problemer.

Den forretning får Stofa ingen fortjeneste ud af på kort sigt
Det er dog ikke kun for at være flink, at Stofa kører kampagne boliginstallation. Med kampagnen ønsker Stofa, at deres kunder er mindst berørt på markedet. For Stofa drejer det sig nok også om image på markedet - og glade kunder skabe flere glade kunder. Så det Stofa sætter til på gyngerne her kommer nok hjem igen på karrusellerne, i form af vækst.

mvh / Herman