Privatlivspolitik   

Opslagsinformation  ·  Servicenyt  ·  Debat

19 marts, 2013

Google+ konto

Jeg har oprettet en Google+ konto for Antenneforeningen Ølstykke Vest.

Spørger du til, hvad det skal gøre godt for, eller bruges til, så må jeg indrømme, at der ikke er visioner for, eller mål med, denne nye identitet. - Eventuel besøg siden, måske finder du nogle guldkort, der viser berettigelse for eksistensen.

Skal man samle, hvad det giver, er det vel, at der nu er oprettet en G+ identitet, en +Antenneforeningen Ølstykke Vest, hvor denne identitet, som for hjemmesiden aovnet.dk, kan være repræsenteret af op til flere brugere. Under denne G+ identitet kan der lægges informationer på nettet og der er oprettet et tilhørende forum "aovnet Forum". Endvidere vil vi under denne G+ identitet kunne invitere til Google Hangout begivenheder.

Over adskillige måneder har jeg været i gang med denne plus konto i, i alt tre omgange. Et eller andet drillede og jeg glemte, hvad det var jeg havde haft gang i. Når jeg så var i gang igen startede jeg forfra. Nu har jeg slettet de to af disse +konti og arbejdet lidt videre med den tredje.

mvh / Herman


Identitet på Twitter også

For så langt tilbage, at jeg ikke liget husker hvornår og hvorfor, blev der også oprettet en aovnet.dk identitet på Twitter - https://twitter.com/aovnet. Måske havde jeg et sted læste en artikel om, at det bør enhver virksomhed, med respekt for sig selv have.

Som de skriver:) @aovnet har ikke tweetet endnu.

Med G+ lykkedes det at få lavet en mindre personligt identitet, som også var formålet. Det kan man ikke ligefrem sige om identiteten på Twitter.

Ingen kommentarer: