Privatlivspolitik   

Opslagsinformation  ·  Servicenyt  ·  Debat

22 maj, 2013

ESPN America og Classic

Stofa informerer:

ESPN America og Classic
ESPN har meddelt, at de har besluttet at ophøre med at transmittere ESPN America og ESPN Classic-kanalerne i Norge, Sverige, Finland og Danmark med virkning fra 31. juli 2013.

ESPN begrunder dette skridt med ”den seneste forretningsmæssige udvikling”.

Begge kanaler vil fortsætte fuldstændig som de er, uændrede, indtil 31. juli 2013, og du vil fortsat modtage nøjagtig det samme sportsindhold og dækning indtil det tidspunkt. Du behøver ikke at gøre noget.

Hvis du gerne vil have flere oplysninger om ESPN America og Classic, og ESPN’s fortsatte drift i Europa, så kan du gå ind på www.espnamerica.com/pt/f2/help-feedback/faq/ , hvor du kan læse mere og tilmelde dig opdateringer om de seneste oplysninger, efterhånden som tingene udvikler sig.

ESPN-kanalerne ligger udelukkende som tilvalg til grundudbuddet i de foreninger, der tilbyder kanalerne. Vi sender breve til de berørte medlemmer om, hvad ændringerne betyder.

Venlig hilsen
Stofa
Så vidt jeg lige husker, indtil disse to kanaler så lukker. ESPN America og ESPN Classic har vi i FritValg. ESPN America indgår også i pakken M-Zone, der også er kodet. Vores Grundpakke, Family 2 og 3 er ikke påvirket, da ingen af disse to pakker indgår her.

Ingen kommentarer: