Privatlivspolitik   

Opslagsinformation  ·  Servicenyt  ·  Debat

11 juli, 2013

Vi har endnu ikke TV3 Sport 2 på kabelnettet hos os

TV 2 solgte i efteråret 2012 sine 50% rettigheder i TV 2 Sport til Viasat. Viasat er nu eneejer. I januar 2013 blev kanalen midlertidig omdøbt til TV3 Sport og Viasat informerede at Viasat ville åbne yderligere én sportskanal. Vi fik oplyst at navnene fremover for de to nye Viasat kanaler ville være TV3 Sport 1 og TV3 Sport 2. I forbindelse med åbningen af TV3 Sport 2 i februar informerede Viasat, at denne kanal ville være gratis for alle frem til 31. august 2013.

Her fik bestyrelsen henvendelser fra en hel del medlemmer om at de var meget interesseret i også at kunne se TV3 Sport 2.

Lidt forhistorie om kanalvalg
Gældende for Family Mix foreningerne blev der i efteråret 2012 indgået en kollektiv aftale med Stofa, om hvad der skulle være i de ikke kodede kanalpakker for kalenderåret 2013. Her var et af problemerne for foreningsrepræsentanterne, at priserne var kommet op i et for højt niveau, så der skulle skæres lidt i pakkerne Family 2 og 3. Resultatet blev indholdet, som vi kender i dag. At der skulle opstå yderligere en sportskanal kendte vi ikke til på daværende tidspunkt.

Uden at kende hvad Stofa kunne få forhandlet prislejet ned til med Viasat, hvad angår TV3 Sport 2, så bad vores bestyrelse, i februar 2013, Stofa om at vi kunne får denne kanal med i Family 3 pakken, hvor vi også har TV3 Sport 1. Dog var nogle foreløbige forventede priser oplyst af Stofa. - Meldingen fra Stofa var, at vi godt kunne få TV3 Sport 2, som en ekstra prøvekanal i grundpakken, frem til 31. august 2013, fordi den kunne hentes gratis i denne periode. Stofa havde allerede fået adgang til kanalen. Men Stofa kunne ikke spå om deres forhandlinger med Viasat var afsluttet inden udgangen af august 2013, hvad priser angår. - Derfor bad vi, i bestyrelsen for Antenneforeningen Ølstykke Vest, i stedet Stofa om at vente til prisen er afklaret og så, når vi får TV3 Sport 2, at den fra starten af hos os skulle ligge i Family 3 pakken.

Vi nærmer os nu nogle spændende fodboldkampe, vist på TV3 Sport 2, derfor er en række medlemmer blevet utålmodig: Men ved seneste rykker hos Stofa er svaret fortsat:
”Vi har pt. Ikke indgået nogen distributionsaftale med Viasat omkringTV3 Sport 2, så det er ikke muligt at sige noget om hvor den kommer til at ligge, og på nuværende tidspunkt kan jeg heller ikke sige noget om hvornår den kommer med i udbuddet”.
mvh / Herman

Relateret:

Ingen kommentarer: