Privatlivspolitik   

Opslagsinformation  ·  Servicenyt  ·  Debat

08 november, 2013

ERFA-gruppe nyt

Den 1. til 3. november var der FDA messe og en stribe FDA-møder og seminarer på Hotel Legoland. Bl.a. var der generalforsamling for ERFA-gruppe Stofa Family Mix, som vores forening har været tilknyttet. Det blev afholdt sammen med ERFA-gruppe Stofa. På generalforsamlingen valgte vi at nedlægge disse to grupper – og at skabe et nyt samlet ERFA-gruppe Stofa.

I 2013 var jeg (Herman Ransborg) bestyrelsesmedlem i ERFA-gruppe Stofa Family Mix, men jeg valgte ikke at opstille i den nye samlede gruppe.

ERFA-gruppe Family Mix var særdeles aktiv i årene sammen med Canal Digital. Det var årsagen til at vores bestyrelse foreslog vores generalforsamling at også An­tenne­for­e­nin­gen Ølstykke Vest skulle være medlem af FDA. ERFA-gruppen arbejdede også på højtryk da Stofa overtog Family Mix aftalerne, fra november 2011 og det meste af 2012. I 2013 var der ikke det samme pres på og man valgte at se fremad, hvor konklusionen blev, at man nok godt kunne slå disse to grupper sammen. Der havde i løbet af året været lidt møder på tværs, hvor disse to grupper forberedte en sammenlægning. Meningen er jo ikke at aktiviteterne sammen med især Stofa nu skal gå i stå, men der kommer nye rammer på.

Især Carit Pedersen, Jyllinge Kabel-TV Forening, kan vi takke for det store arbejde han har ydet.

mvh / Herman

Ingen kommentarer: