Privatlivspolitik   

Opslagsinformation  ·  Servicenyt  ·  Debat

11 december, 2013

Dine tv-kanaler flytter plads

Vi har modtaget følgende driftsinformations-mail fra Stofa:
Dine tv-kanaler flytter plads d. 11. dec 2013
Vi ændrer indholdet i tv-pakkerne. Det betyder, at nogle af kanalerne flytter plads. Derfor kan det være nødvendigt at indstille kanalerne på dit tv igen / genstarte smart-TV boksen. Se mere på stofa.dk/2013

Med venlig hilsen

Stofa
Det drejer sig om ændringer varslet her på Servicenyt den 14. september Indhold Family 2 og 3 for 2014. - D.v.s. ændringer i de digitale kanaler i pakke 2 og 3. Der er ikke flyttet rundt på noget i de analoge kanaler, eller i Grundpakken, analogt eller digitalt.

For nogle digitale tv-tunere kan omlægningen betyde behov for ny Kanalscanning. - Mangler du nogle af dine digitale kanaler så kunne du eventuel først prøve at fjerne strømmen i nogle få sekunder, sætte strømmen til igen / tænde igen. hvis du så fortsat mangel kanaler så prøv med en ny Kanalscanning.

mvh / Herman

Modtaget i dag - En lille krølle på omlægningen:
I forlængelse af tidligere fremsendt præsentation, så distribueres nye kanaler kun digitalt. Dette for at få kapacitet til de nye kanaler, samt til HD-versionerne.

Det betyder at Disney Channel, TV3 Puls og National Geographic, som før lå analogt i Family 3, som bekendt flyttes til Family 2, men kun digitalt. Desuden bliver alle nye kanaler i Family3 udelukkende sendt digitalt clear (Disney XD, TV3 Sport 2, TLC, Nat Geo Wild HD, Viasat Oplevelsespakke.
Med andre ord: I forbindelse med omlægningen i dag har Stofa ikke rørt ved vore analoge tv-kanaler. I nyheden af 14. september Indhold Family 2 og 3 for 2014 og det samme i nyhedsbrevet udsendt af Stofa, i oktober 3013, til alle berørte abonnenter, fortælles om nyt der føres ind i pakkerne Family 2 og i Family 3, men dette gælder udelukkende digitale tv-kanaler. - Selv om TV3 Puls, National Geographic Channel og Disney Channel er flyttet ned i Family 2 digitalpakken så findes de analogt fortsat kun i Family 3 pakken. I forbindelse med skiftet til 2014 indholdet blev der ikke ændret noget for de analoge tv-kanaler. Se også Ændringer i analoge Family 3 pakken af 15. december 2013.


Indholdet i Family 2 og Family 3 nu:


Ingen kommentarer: