Privatlivspolitik   

Opslagsinformation  ·  Servicenyt  ·  Debat

16 december, 2013

Uptown Xmas

Også i år tilbød Uptown at antenneforeninger i december måned kan få tv-kanalen Uptown Xmas gratis. Vi fulgte ikke op på noget desangående. Men forleden opdagede jeg at Uptown Xmas alligevel var med i kanaludbuddet på min Stofa Android WebTV.

Jeg har checket, men mener ikke den også er at finde som digitalt tv, på fjernsynet, her i december.

Og jeg har checket Stofa WebTV for Windows 7, hvor jeg heller ikke, i første omgang, fandt Uptown Xmas. Men, ved yderligere søgning, den var der, for pludselig ser jeg, med min Windows 7 og opslag på webtv.stofa.dk i menuen tv, muligheden ”Rediger kanaloversigt” hvor jeg kan vælge og høre Uptown Xmas. Efter jeg havde gjort det så var Uptown Xmas, til min overraskelse, fortsat ikke inkluderet i program guiden. Ved flere forsøg rundt i menuerne så lykkedes det dog også at få Uptown Xmas med i Guide oversigten. At det drillede for mig og virkede lidt ustabil kan muligvis skyldes, at jeg bruger Microsoft Internet Explorer 11 (og 64-bit versionen).

Men altså på Stofa Android WebTV appen kan jeg se kanalen lige nu og efter noget besvær lykkedes det også at få Uptown Xmas med på min Windows 7.

mvh / Herman

Ingen kommentarer: