Privatlivspolitik   

Opslagsinformation  ·  Servicenyt  ·  Debat

07 august, 2014

Danske tv-kanaler stadig de mest populære

Stofa informerer:

Danske tv-kanaler stadig de mest populære


De danske tv-kanaler er stadig de mest populære. Det viser vores årlige undersøgelse af medlemmernes kanalpræferencer. Undersøgelsen bekræfter samtidig, at vi matcher efterspørgslen og tilbyder kunderne de tv-kanaler, de gerne vil se.

Igen i år har vi sammen med analysefirmaet Wilke spurgt et tilfældigt udvalg af jeres medlemmer om hvilke tv-kanaler, der har størst betydning for dem. Det gør vi for at kortlægge, hvad medlemmerne gerne vil se i tv. Samtidig giver det os et godt billede af, hvor populære de enkelte kanaler er i forhold til hinanden.

Undersøgelsens resultater vil som de sidste år blive præsenteret af sælgerne ude i foreningerne. Vi kan allerede nu fortælle, at vi her i 2014 ser et mønster, der minder meget om det vi så i 2013. De danske kanaler er stadig de mest populære, og den absolut vigtigste kanal for hovedparten af de danske tv-seere er stadig TV 2.

Men det og meget mere glæder vi og sælgerne os som sagt til at få lejlighed til at fortælle mere på de kommende møder ude i foreningerne.

Venlig hilsen

Kim Falkenhard og Martin E. Berg

Ingen kommentarer: