Privatlivspolitik   

Opslagsinformation  ·  Servicenyt  ·  Debat

07 august, 2014

Stofa OnlineDisk lukker. Nyt storage-produkt på vej

Stofa informerer:

Stofa OnlineDisk lukker. Nyt storage-produkt på vej


Vores leverandør F-Secure har besluttet at udfase storage-produktet OnlineDisk. Vi har derfor flyttet de medlemmer, der aktivt har brugt OnlineDisk, over på produktet Younited.

Kort fortalt er Younited ligesom OnlineDisk et drev i skyen, der sørger for automatisk at lagre en backup af de filer og mapper, man har valgt at lave backup af. Men Younited er meget mere end det. Med Younited kan man også tilgå sit indhold via enhver internetbrowser, hvis man ikke er i nærheden af sin egen computer, tablet eller smartphone.

Younited kan pt. ikke købes af nye kunder, men kun bruges af eksisterende OnlineDisk kunder. Aktuelt overvejer vi hvilket storage-produkt vi fremover vil tilbyde nye kunder og medlemmer. Her er Younited naturligvis med i overvejelserne.

Medlemmer med OnlineDisk er informeret
Vi har primo juli sendt brev til de medlemmer, der har haft OnlineDisk. Her og på stofa.dk/younited forklarer vi, hvordan de hurtigt og nemt kommer godt i gang med Younited som erstatning for OnlineDisk. Younited koster det samme som OnlineDisk, men tilbydes ikke med ubegrænset plads. Der er dog hele 1,5 terabytes til rådighed.

For spørgsmål om OnlineDisk eller Younited kontakt Kim Oxholm Jensen på koj@stofa.dk

Ingen kommentarer: