Privatlivspolitik   

Opslagsinformation  ·  Servicenyt  ·  Debat

28 november, 2014

Begrundelsen for at bestyrelsen valgte flere kanaler i grundpakken

At de fire betalingskanaler, TV 2 / Charlie, TV3, Kanal 5 og dk4, blev flyttet over i grundpakken var bestemt ikke et udtrykt ønske fra bestyrelsen, vi så vidst alle helst, at der slet ikke var nogen betalingskanaler i grundpakken, for så kunne vi holde fast i et gammelt princip, men …

Stofa har ud over TV 2 også TV 2 / Charlie, TV3, Kanal 5 og dk4 i grundpakken i løsningen Stofa tilbyder deres egne slutbrugere og det er den struktur Stofa primært tager frem når Stofa forhandler priser med leverandørerne af kanaler. Ønsker vores forening en anden struktur så mangles der en grundig forhandling af priser for det, dvs. så havner vi let på rene listepriser og vi havner i at vore medlemmer ikke kan tilbydes helt de samme løsninger som Stofa tilbyder egne slutbrugere, fx supplementet med frit valg af Viasat fra grundpakken. Det er generelt billigst for vore medlemmer at vores forening følger samme mønster som Stofa, når det er Stofa vi samarbejder med. Stofa begrunder så også deres valg af betalingskanaler i grundpakken med at det efter deres markedsundersøgelser er netop det buket af kanaler der dækker de flestes behov og at ret mange kan nøjes med netop disse kanaler, hvis der skal spares. - Bestyrelsen vurderede, at vi nok skulle følge Stofa i det valg.

I indlægget At forstå de nye tv pakke priser kan vi så også se, at det resulterer i lavere priser, end hvad vi ellers ville havne i.

mvh / Herman

Ingen kommentarer: