Privatlivspolitik   

Opslagsinformation  ·  Servicenyt  ·  Debat

25 november, 2014

Informationsbrev omdelt vedr. 2015 produkter og priser

     
Peg og klik for at se dokumentet i fuld format


I dag fik vi via PostDanmark omdelt informationsmateriale om produkter og priser gældende for kalenderåret 2015. Klik på et billede for at se dokumentet i fuld format, eller vælg fra listen nedenfor.

Med hensyn til grundpakken, Tv Pakke 2 og 3 henvises endvidere til siderne Opslagsinformation Kontingent og Digitalt-tv.

TV-kanalindholdet i Grundpakken, samt i Tv Pakke 2 og 3 vil dog allerede være gældende fra 2. december 2014.

Samme materiale, her ekstra komprimeret, til let hentning:

Med det udsendte nåede vi knapt rundt i alle hjørner, som egentlig var målet. Ønsker du lidt mere med, så er der også dette:
 • Tilmelding betaling til Stofa via Nets/PBS
  Opfordringen, at man betaler til Stofa via NETS (tidl. PBS, Pengeinstitutternes BetalingsSystem / Betalingsservice) er omtalt i brevet, men vi kunne have understreget følgende. Er du allerede tilmeldt betaling til Stofa via Nets, så behøver du ikke nu igen at følge op på noget her. - En del medlemmer er allerede tilmeldt sig betaling til antenneforeningen via Nets. Denne tilmelding kan foreningen ikke få flyttet over til betaling til Stofa via Nets, nu Stofa overtager kontingentopkrævningen for os. Der skal en ny registrering til, hvis man ønsker at opkrævninger fra Stofa skal ske via Nets, hvis man ikke i forvejen har det registreret. Man kan eventuel vente og få det på plads i forbindelse med første opkrævning fra Stofa i starten af 2014. Bestyrelsen anbefaler at man har denne betaling via Nets til Stofa på plads, så vore medlemmer sparer et gebyr pålagt enhver regning fra Stofa.

  For mere information om, hvordan du evt. online kan registrere det via Stofa, fx her og nu, se under login på Stofa, Mine Sider -> Regninger -> Betalinsservice tilmelding – og bemærk at Stofa har det opdelt i to registreringer 1) Tilmelding vedr. KabelTv, og 2) Tilmelding vedr. SmartTv, Bredbånd og Telefoni.

  Registreringen hos Nets om betaling til antenneforeningen via Nets vil med tiden uddø, nu når den ikke længere er i brug. Man får besked fra Nets når det sker, så man behøver ikke nødvendigvis at gøre noget ved dette.

 • Gratis bredbånd
  Det er berørt lidt kort i brevet. Den laveste hastighed i bredbånd er fortsat gratis. Fra januar 2015 hæves hastigheden for denne gratis bredbånd fra 256/64 Kbps til 1.024/512 Kbps.

 • Ekstra TvPakker
  Ekstra TvPakker, de krypterede kanaler i de så kaldte premium pakker, blev ikke omtalt i det udsendte, men Ekstra TVPakker eksisterer også fremover.

Ingen kommentarer: