Privatlivspolitik   

Opslagsinformation  ·  Servicenyt  ·  Debat

21 november, 2014

TV 2's nye sportskanal lanceres snart:

Stofa informerer:
Vi er klar, når kanalen går i luften

Som vi kunne fortælle i august måned, vil TV 2 i starten af det nye år lancere en helt ny sportskanal. Vi er klar, når kanalen går i luften i januar.

TV 2’s nye sportskanal bygger videre på TV 2’s stærke DNA og vil blandt andet sende fra den danske ligahåndbold, dansk ishockey, badminton og slutrunder i håndbold. Fra det store udland kan vi blandt andet se frem til at følge med i NBA, OL og internationale cykelløb. Fodboldinteresserede kan glæde sig til at følge de mange danske spillere i den hollandske fodboldliga, som den nye kanal også har fået rettighederne til at vise.

Vi er derfor overbeviste om, at den nye sportskanal kommer til at tilbyde en bred vifte af den sport, som jeres medlemmer efterspørger. Af samme grund byder vi kanalen meget velkommen og har forhandlet en aftale hjem med TV 2. Derfor er vi fra starten klar til at blænde op for kanalen, når den går i luften den 9. januar 2015.

Den nye sportskanel bliver tilføjet til tv-pakke 3 i 2015, og vil samtidig blive tilbudt som Fritvalgskanal til kr. 40 efter jeres kanalomlægninger.

YouSee har i pressen meldt ud, at de ikke kommer til at tilbyde deres medlemmer den nye sportskanal.

TV 2 har ikke offentliggjort flere informationer om den nye kanal, ligesom vi heller ikke kender navnet på kanalen endnu. TV 2 har for nylig meldt ud, at de først afslører navnet på den nye kanal den 22. december.


Venlig hilsen

Mette Søgaard og Martin E. Berg, Contentafdelingen

NB: Tv 2 lukker TV 2/Film ned samtidig med at de starter sportskanalen.

Ingen kommentarer: