Privatlivspolitik   

Opslagsinformation  ·  Servicenyt  ·  Debat

12 december, 2014

Hjælp lige Stofa med oprydning efter sig på din Windows PC

Jeg har ingen begrundelse hørt, men jeg har bemærket at Stofa, siden forleden, igen er i gang med at ændre på deres WebTv under Windows, og at der for tiden igen er lidt rod i, hvad man kan og ikke kan der.

Har du tidligere kørt med Stofa WebTv, på din Windows computer, så vil du under Windows => Kontrolpanel => 'Programmer og funktioner' kunne se at der er installeret et program: ViewRight Web PC, publiceret af Verimatrix, Inc. - Ved at klikke på programmet i 'Programmer og funktioner' kan den afinstalleres igen, men læs lidt videre først.

I det nye Stofa laver nu installeres i stedet et andet program med navnet: StofaWebTvPlayer, men Stofa glemte at rydde op efter sig med at få ViewRight Web PC afinstalleret på brugernes computer, eller glemte at vejlede brugerne til at kunne rydde op efter Stofa. Derfor dette indlæg her.

I oversigten kan du roligt klikke på ViewRight Web PC for at få den afinstalleret for den er nu overflødigt. For en sikkerhed, så alt bliver afinstalleret, luk lige forinden MS Internet Explorer browseren, eller hvilken browser du nu plejer at bruge.

Ønsker du at begynde helt forfra, så kan du også klikke på StofaWebTvPlayer, så også den er afinstalleret.

Jeg har ingen kendskab til om det kan skabe problemer, hvis man ikke får afinstalleret ViewRight Web PC. Med det rod og fejl jeg oplevede i dag med Stofa WebTv til Windows så måske.

mvh / Herman

Ingen kommentarer: