Privatlivspolitik   

Opslagsinformation  ·  Servicenyt  ·  Debat

19 december, 2014

Tre nye filmarkiver overtager efter TV 2 Film OD

Stofa informerer:
Tre nye filmarkiver overtager efter TV 2 Film OD

I forlængelse af at TV 2 har besluttet at lukke og slukke for kanalen TV 2 Film lukker de også for filmarkivet TV 2 Film OD.

For at sikre medlemmerne adgang til et bredt udbud af populære film og tv-serier har vi derfor valgt at tilføje tre nye arkiver fra 8. januar 2015.

Alle medlemmer med fordelsaftale 3 får automatisk adgang til de tre nye arkiver - det forudsætter dog, at man har valgt at købe DK Pluspakken eller pakke 3.

For filmelskere tilføjer vi filmarkivet TNT Film, der indeholder 200 filmtitler, bl.a. actionfilmen ”The Big Bang” med Antonio Banderas og den romantiske komedie ”The deal” med Meg Ryan. TNT Film er 100% det samme TNT-filmarkiv, som vi tidligere har omtalt som Showtime. Da det er TNT, der står bag filmarkivet, har de fremover ønsket at bruge det mere sigende navn TNT Film frem for Showtime.

For børnefamilierne er der også en masse nyt børneindhold på vej, fordi vi tilføjer de to arkiver Nickelodeon Arkiv (100 episoder) og Cartoon Network Arkiv (100 episoder), der begge er målrettet børn. Her vil børnene blandt andet kunne se hele sæsoner af Ben10, Svampebob Firkant og Dora the Explorer. God fornøjelse.

Venlig hilsen

Martin E. Berg, content manager

Ingen kommentarer: