Privatlivspolitik   

Opslagsinformation  ·  Servicenyt  ·  Debat

16 januar, 2015

Sådan finder du relevant information for dig på stofa.dk

På området hjemmesider har Stofa ignoreret, at der er behov for et samarbejde imellem Stofa og foreninger, så du må selv sikre, at du får slået op i noget relevant for dig på stofa.dk. Her er der en lille vejledning i det.

Efter du har slået op på stofa.dk hjemmesiden da kig øverst til højre på siden. Vises der, din postadresse, så skulle informationen du bladrer i være relevant for dig og din adresse. Ser du ikke din postadresse der, øverst til højre på stofa.dk, da klik på teksten ”Indtast adresse for at se om du kan få Stofa”, hvorved du får en pop-up dialogboks i hvilken du kan indtaste din adresse.

Fremover er denne registrering på stofa.dk åbenbart eneste vej til at bladre i information relevant for læseren hjemmehørende på en given postadresse.

Postadressen man indtaster gemmes sandsynligvis via en så kaldt cookie, så det, med samme browser, kan huskes også til næste gang man åbner stofa.dk. Jeg ved ikke lige hvorfor, men for mig har denne registrering på stofa.dk været faldet ud mange gange, hvor jeg har måttet indtaste samme information igen og igen, siden 1. december 2014. Det gælder både postadressen og mit bruger login hos Stofa til Mine sider. Jeg kunne gætte på mange årsager til ustabiliteten, men jeg har ikke undersøgt det nærmere. Jeg har dog spurgt Stofa, uden at få andet svar, end at vedkommende ikke kunne se noget galt. Måske skal også bemærkes, at det indtastede også en gang imellem bliver husket for mig.

Tidligere, bl.a. i 2014, havde vi tilbage én unik adresse-link på stofa.dk, hvorunder alt information relevant for Antenneforeningen Ølstykke Vest kunne blive vist. Via det link kunne man bladre videre frem til information om fx produkter og priser, driftsinformantion mv. - Alt sammen, tilpasset information for vore medlemmer. Denne ene unikke adresse kunne vi så linke til fra aovnet.dk og fx i emails til vore medlemmer. Denne sidste mulighed for et samarbejde på tværs af hjemmesider har Stofa valgt at fjerne.

Når vi fremover, fra aovnet.dk, linker til fx informationer om Stofa Bredbånd, så kan vi, med vores link, nu ikke længere være sikker på at læseren får præsenteret det der er relevant for medlemmerne under Antenneforeningen Ølstykke Vest. Læseren vil kun se det relevante information, hvis man forinden har indtastet en postadresse, der hører under vores forening og hvor Stofa ikke har en fejl i deres kundedatabase vedrørende netop denne adresse.

Jeg har forsøgt at adressere problemet via Stofa VIP. Svaret var et klart goddag mand økseskaft.

Er læseren af vore hjemmesider, stofa.dk og aovnet.dk, ikke lige bekendt med at de hos stofa.dk nu skal have registreret deres postadresse, så vil de opleve at mange links fra aovnet.dk rammer information på stofa.dk der er misvisende. Problemer omkring dette her kunne Stofa sandsynligvis løse ved at man skal have indtastet sin postadresse inden man kan bladre rundt i ret meget information på stofa.dk, men denne sidste del i omlægningen af stofa.dk mangles.

Jeg beklager. Mener det er som offenligt at pisse på sine samarbejdspartnere. - Men så er det heller ikke værre.

mvh / Herman

Ingen kommentarer: