Privatlivspolitik   

Opslagsinformation  ·  Servicenyt  ·  Debat

30 januar, 2015

Stofa fejlfakturerede vedr. Svanholmvænge og Tjørnehøjvænge

Stofa fejlfakturerede i opkrævning af tv-abonnement på Svanholmvænge og Tjørnehøjvænge.

For medlemmer der bor til leje under DAB betaler man for grundpakken, tv-pakke 1, via boliglejen og det skal man også fortsætte med selv om Stofa og antenneforeningen har tegnet en ny aftale, efter at Family Mix aftalen udløb.

Ved udsendelse af regning for første kvartal 2015 fik Stofa ikke taget højde for dette så Stofa fakturerede de enkelte lejere for grundpakken. Det er en fejl som Stofa nu efterfølgende retter op på. I forbindelse hermed udsender DAB i dag et informationsbrev til alle som bor til leje på Svanholmvænge og Tjørnehøjvænge.

Lidt specielle forhold omkring pris
Når Stofa, fx på stofa.dk, oplyser prisen for tv-pakke 2 og 3, som inklusiv prisen for grundpakken, som Stofa gør nu, og når Stofa skal afregne for grundpakken via DAB, så skal medlemmer, som bor til leje under DAB, lige fratrække prisen for grundpakken for at se, hvad tv-pakke 2 eller tv-pakke 3 vil koste ekstra.

Prisen for tv-pakke 2, når der er betalt for grundpakken via DAB, vil så være kr 325 – 140 = kr 185 – og prisen for tv-pakke 3, når der er betalt for grundpakken via DAB, vil så være kr 519 – 140 = kr 379.

Relateret:

Ingen kommentarer: