Privatlivspolitik   

Opslagsinformation  ·  Servicenyt  ·  Debat

23 februar, 2015

Bekæmpelse af Spam-mail

I pausen under generalforsamlingen spurgte et medlem om råd vedrørende spammails. Vi spurgte sammen Alex, hvad Stofa havde at byde på, for jeg var ikke helt sikker på at jeg huskede ret. Stofa tilbyder en løsning kaldet Safemail og den er blevet gratis. Følg linket for nærmere vejledning. Det er en løsning fra F-Secure.
´
Gmail er også et godt våben mod spam
Jeg kan nævne hvad jeg selv gør og jeg får altså ikke længere ret meget spam. Jeg samler mine indkomne emails i Gmail. Gmail er rigtig god til at sortere spam fra. Næsten alle mine spammails forsvandt stille og roligt, over nogle måneder, efter jeg gik over til Gmail løsningen. Før jeg skiftede til den løsning havde jeg nok i snit omkring 100 spammalis hver dag. Nu er jeg nede på at jeg har fået ganske få siden nytår.

Ingen kommentarer: