Privatlivspolitik   

Opslagsinformation  ·  Servicenyt  ·  Debat

31 august, 2015

Stofa Bredbånd Only

Stofa VIP Nyt informerer
Stofa klar med bredbånd uden tv

Allerede fra i morgen den 1. september er vi så langt med bredbånd uden tv (internt omtalt som Bredbånd Only), at godt 100.000 medlemmer nu vil kunne vælge om de ønsker vores tv- og bredbåndsløsning, eller om de foretrækker at nøjes med bredbånd, dvs. bredbånd uden tv.

Vi er således meget længere fremme med vores løsning end den løsning, som TDC/Yousee i sidste uge meldte ud at de er på vej med. For at få slået det budskab fast i offentligheden har vi i dag udsendt en pressemeddelelse, som du kan læse i linket herunder.

Medlemmer, der ønsker bredbånd uden tv, skal pt. bestille produktet ved at kontakte Stofas kundeservice. Senere vil der naturligvis også blive mulighed for at bestille produktet på stofa.dk.

Læs pressemeddelelsen her
Bestyrelsen i Antenneforeningen Ølstykke Vest er glad for budskabet, for vi ønsker så bredt valgfrihed som muligt for vore medlemmer, men vi gætter dog på at du, der er tilkoblet vores net, skal vente lidt til alt er klar. - At nå dertil fordrer et tillæg til aftalen med Stofa og jeg tror Stofa først skal flytte lidt rundt på signalerne i frekvensbåndene før teknikken er klar hos os. Vi har et møde med Stofa nu på onsdag, i overmorgen, så det kan være at det vil gå stærkt :)

Herman

Relateret:

Ingen kommentarer: