Privatlivspolitik   

Opslagsinformation  ·  Servicenyt  ·  Debat

24 september, 2015

Nu kan du også få Stofa Mobil


Stofa VIP Nyt informerer
Lancering af Stofa Mobil:
Det nye mobilprodukt er klart til medlemmerne

Så er vi klar til at byde medlemmerne velkommen til vores nye mobilprodukt, Stofa Mobil. Det nye produkt har de seneste uger 'kørt i kulissen'. Efter test og uddannelse er vi nu fuldt klar til at tage imod medlemmer, der ønsker en stærk mobilløsning.

Stofa Mobil er klar!
Når vi har ventet lidt med at råbe højt om det nye produkt, er det blandt andet fordi vi har villet sikre os, at vores systemer og kollegaer er 100 % klar til at håndtere det nye produkt.

Vores systemer er blevet gennemprøvet under de seneste ugers 'softlaunch' og vores kundeservicemedarbejdere er nu klædt godt på,til at tage imod mobilordrer og henvendelser om Stofa Mobil.

Bestil online og på telefon
Vi er derfor nu fuldt klar til at tage imod en masse kald og ordrer fra medlemmer, der ønsker et skarpt mobilprodukt! Medlemmer, der ønsker Stofa Mobil kan både bestille produktet ved at ringe til Kundeservice på 88 30 30 30 og på websiden om Stofa Mobil på stofa.dk

Derfor skal medlemmerne vælge Stofa Mobil
  • Valgfrihed. Stofa Mobil lanceres i tre pakker (Lille, Mellem og Stor) samt et forbrugsafregnet abonnement (Forbrug), så man kan få netop det abonnement, der passer en bedst. Man kan tilkøbe ekstra datapakker og tilpasse abonnement endnu bedre til sine behov.
  • Samlerabat til medlemmer med Stofa Bredbånd. Har man Stofa Bredbånd opnår man en samlerabat på henholdsvis 10 kr. på Lille, 20 på Mellem og 30 kr. på Stor mobilpakke (priserne i grafikken længere nede er vist uden samlerabatten). Har man Stofa Bredbånd får man desuden ’dobbelt-op’ på data på Mellem (10 GB data fremfor 5) og Stor (20 GB data frem for 10) mobilpakke.
  • Fri SMS/MMS. Der er fri SMS og MMS på fastprisabonnementer Lille, Mellem og Stor.
  • Del dit forbrug. Hos Stofa kan man dele de to pakker, Mellem og Stor, med andre i husstanden. Det koster kun 49 kr. pr. ekstra abonnement. Man kan dele et abonnement med op til tre andre i husstanden. Alle beholder hvert sit telefonnummer, men deler det tale og data, som er med i pakken.
  • Deling af fri tale. Som den eneste på mobilmarkedet tilbyder Stofa, at man kan dele et abonnement med fri tale. Det er helt unikt! Dvs. er man eksempelvis tre i familien så får I fri tale og 10 GB data til deling for 297 kr. i måneden (199 + 49 + 49). Det er kun 99 kr. pr. abonnement med fri tale og 10 GB data til deling - det er en stærk pris!
  • Stofa til Stofa. Tal gratis med andre, der har Stofa Mobil. Dvs. taler man med andre, der har Stofa, bliver det ikke trukket fra den taletid man har til rådighed i sit abonnement.
  • Bedste dækning. Stofa opererer på TDC's net, der er kåret til Danmarks bedste netværk (Teknologisk Institut). Alle pakkeabonnementer har 4G dækning.
  • Et samlet selvbetjeningsunivers til hele familien. Hele familien har adgang til én side hvor de kan følge forbruget på alle deres abonnementer.
Find mere her https://stofa.dk/mobil

Relateret:

Ingen kommentarer: