Privatlivspolitik   

Opslagsinformation  ·  Servicenyt  ·  Debat

25 februar, 2016

Om ’Unbundling’ og Det frie valg

Tidens trend er at finde nye veje til at føje brugernes ønske om individuelle valgmuligheder, at tilbyde det frie valg så langt som muligt. I præsentationen fra Stofa, på vores generalforsamling, er abonnementet kun bredbånd (internet only) og abonnementet kun TV FritValg ’MitTv’ eksempler på dette.

Sikkert for at give de individuelle valgmuligheder størst råderum så har Stofa også fjernet samlerabatten Stofa Komplet. Det blev ikke berørt i mødet og det blev kun vist ved at Stofa Komplet ikke længere er med i Stofa produktpræsentationen, som det plejer. - Ligesom at en samlerabat, som Stofa Komplet, kan være en fordel for begge parter, så kan det modsatte også. For Stofa betyder det at deres listepriser står skarpere i konkurrencen og for brugerne betyder det at det frie valg er lidt større.

Stofa har skabt flere positive ting, som fx CAM-modulet er billigt og kortet dertil bliver gratis – ingen kortgebyr. Ikke kun at der ingen månedlig abonnement er for at bruge kortet, men også at den bliver gratis at få - og man kan få op til 4 stk..

Stofa har sikret at meget er blevet forenklet, fx: At bruge WebTv er ikke længere bundet til et bredbåndsabonnement fra Stofa. Og i FritValg er der ikke længere krav om et minimumsantal kanaler valgt. - SmartTv Boksen, man kan købe eller leje, men Stofa anbefaler at leje, fordi det hænder at en model bliver til et forældet produkt.

Til ’MitTv’ har Stofa skabt en løsning til valget og fravalget af kanaler der er intuitiv og let at håndtere. Og da det allerede har været nævnt af Stofa til pressen, så må jeg nok godt gentage her, at vi har Stofa MitTv fra 1. april 2016.

mvh / Herman

Link: Relateret:

Ingen kommentarer: