Privatlivspolitik   

Opslagsinformation  ·  Servicenyt  ·  Debat

08 april, 2016

Historie, krimi og musik på Ekstrakanalen

Stofa VIP nyt informerer:
Historie, krimi og musik på Ekstrakanalen
  • På Ekstrakanalen i april: Historiekanalen H2
  • På Ekstrakanalen i maj: ID Investigation Discovery
  • På Ekstrakanalen i juni: MTV Live
H2 – en verden af historier
På historiekanalen H2 dykkes der ned i en verden af videnskab, militærhistorie, myter, gamle kulturer og den moderne historie. Kanalen udforsker, undersøger og stiller spørgsmål, og H2 giver dig alt det, du ikke vidste om verden omkring os.

Om tirsdagen sendes Hangar 1: The UFO Files. I 1969 blev The Mutual UFO Network (MUFON) grundlagt med det formål at undersøge og dokumentere UFO-lignende aktiviteter og uforklarlige hændelser. Alle sagsakter er samlet i Hangar 1, en forladt og afsides bygning i Ohio, USA, hvortil H2 nu har fået eksklusiv adgang. Og det er ikke småting, Hangar 1 gemmer på.

Hver onsdag sender H2 Last Days of the Nazis, der dykker ned i et af de sorteste kapitler i verdenshistorien, når arkivmateriale, vidnesbyrd og rekonstruktioner sættes sammen til en skræmmende skildring af nazismen set fra en anden vinkel - nemlig nazisterne selv.

ID – Danmarks rendyrkede krimikanal
I maj blænder vi op for Danmarks rendyrkede krimikanal ID Investigation Discovery på Ekstrakanalen. Her dækker hovedtemaerne et bredt spekter af dokumentarserier om drabsager, familiefejder, kidnapninger og efterforskning.

Med beretninger fra de mennesker - pårørende, ofrene, vidnerne og forbryderne - der har oplevet forbrydelserne på egen krop og sind går ID helt tæt på de dramatiske hændelser. Hen over ugens dage kører forskellige temaer. Blodig mandag rummer de mest makabre mordsager, mens der fredag er programmer om Hverdagens Helte. Søndag tager Krimieksperterne seerne med på en spændende rejse i politiets efterforskningsarbejde.

MTV Live – mest for musikelskere
I juni er det MTV Live der kører på Ekstrakanalen. MTV Live HD er en musikbaseret underholdningskanal, som sender de største musikevents og koncerter med de hotteste kunstnere. Kanalen sender bl.a. fra Roskilde Festival og Isle of MTV samt fra MTV Video Music Awards. Alt sammen i ægte HD og med surround sound.

Ingen kommentarer: