Privatlivspolitik   

Opslagsinformation  ·  Servicenyt  ·  Debat

11 maj, 2016

Nu fem grundløsninger i abonnement, som man kan udbygge på

Hos Stofa kan man have abonnement på en af 5 grundløsninger:
 1. TV-Grundpakken
 2. TV-Pakke 2 - DK Plus
 3. TV-Pakke 3
 4. Stofa MitTv – Frit kanalvalg uden tv-pakke
 5. Stofa Bredbånd – Ingen krav om tv
Og for hver af disse er der en række muligheder for udbygning.

Medlemsabonnementet til Antenneforeningen Ølstykke Vest er inkluderet.Det mest nærliggende er måske at du kan supplere Stofa Bredbånd med tv og at du kan supplere Stofa TV med bredbånd. - Hovedidéen med de 5 grundløsninger er at skabe det ypperste i valgfrihed for brugerne.

Har du valgt en tv-pakke da kan du supplere med enkeltkanaler eller tillægspakker. Disse supplerende tv-kanaler og pakker er kodet. Også alt valgt tv i Stofa MitTV er kodet. At kunne se disse kanaler på tvskærmen fordrer at du enten også abonnerer på Stofa Smarttv eller du køber Stofa kortlæser og Stofa kort.

Stofa kortlæser og Stofa kort
I FritValg og i MitTv kan du imellem godt 100 tv-kanaler vælge hvad du ønsker at supplere med enkeltvis, supplere ovenpå tv-pakker eller vælge i MitTv. Stofa kortlæseren og Stofa kortet giver adgang til at få valget vist på tvskærmen. Der er ingen løbende abonnement på Stofa kort og Stofa kortlæser. Prisen for kortlæseren er 249 kroner og udgiften til forsendelsen er 99 kroner. Stofa kortene er gratis. Hvert hjem kan have op til fire sæt Stofa kortlæser og kort.

Den nye Arris Tv-boks
De nye Stofa Smarttv-bokse (Arris Tv-boks) har data for Fritvalgskortet skjult indbygget. - Stofa MitTv kræver én Stofa SmartTv-boks. Endvidere - Stofa Smarttv boksen åbner op for StartForfra og StartForfra+, ligeledes åbner det op for samme for WebTv. Ønsker man at have alt det smarte med fra Stofa så kommer man pt. ikke udenom at have mindst én Stofa SmartTv-boks. Stofa Smarttv-bokse kan hos Stofa købes eller lejes og de kan være med eller uden indbygget harddisk. Stofa anbefaler leje, fordi teknologiudviklingen går hurtigt. Når man vurderer eventuel behovet for harddisk da skal medregnes at Stofa Smarttv omfatter mulighed for StartForfra og StartForfra+. For mange er det faktisk rigeligt, at man kan gå tilbage i tiden for det meste. - Arris Tv-boksen er opbygget sådan at man let selv kan isætte eller ombytte harddisken. Man kan efterbestille harddisken.

Ved leje koster Stofa Smarttv-boksen uden harddisk 75 kroner pr. md. og med harddisk 99 kroner pr. md. - Ved køb koster Stofa Smarttv-boksen med harddisk 1.999 kroner. - I begge tilfælde tilkommer udgiften til forsendelse af boksen 99 kroner.

Der er fire måder man kan vælge og fravælge i FritValg og i MitTv.
 • Stofa kundeservice hjælper gerne med til- og fravalget
 • Under Stofa Mine sider kan man være selvhjulpet i til- og fravalget
 • I WebTv kan man slå op på en kanal man ikke har i abonnement. Når man har kigget lidt kan man evt. tilvælge kanalen
 • I SmartTv kan man . . . Når man har kigget lidt kan man evt. tilvælge kanalen
  Og der arbejdes på at gøre til og fravalget endnu mere intuitivt
Alle tvkanaler du har i abonnement har du også adgang til i WebTv. Du kan anvende WebTv uden at have en Stofa Smarttv boks, men det bliver så uden mulighed for Stop og Fortsæt, samt uden StartForfra og uden StartForfra+ og igen Stofa MitTv kræver en Stofa SmartTv-boks. Du har også tilgang til WebTv uden at have bredbånd fra Stofa. Det fordrer så at du har et andet bredbåndsabonnement, med mindst 4 Mbps downstream. Her gælder at højere og mere stabil hastighed kan give højere billedopløsning og man skal tage højde for hvor meget man skal bruge samme netforfindelse til samtidig, ellers bliver WebTv ingen fornøjelse. Man må også acceptere at WebTv endnu ikke har samme flotte HD opløsning som tv-signalet via DVB-C, MPEG4. - Men med mindre skærme bemærker man måske ikke at der er filet lidt i billedkvaliteten.

Se dine mange fordele med Stofa Smarttv og Stofa Webtv.

Du kan supplere med IP-telefoni, telefoni via internet og eller supplere med mobil abonnement.

Abonnerer du på bredbånd da er der en række ekstra ydelser du frit kan anvende, fx du kan have op til 5 e-mail konti og fx med i modemmet får du den indbyggede router med WiFi og andet kan du købe som tillæg, fx Stofa SafeSurf, eller fast IP-adresse på internettet.

NB: De fleste links til Stofa.dk, i artiklen her, skal opdateres når Stofa er færdig med omlægningen af deres hjemmeside.

Ingen kommentarer: