Privatlivspolitik   

Opslagsinformation  ·  Servicenyt  ·  Debat

01 september, 2016

Højere hastighed - til samme pris!

Stofa VIP informerede den 12. august 2016 - og her vist fra 1. september 2016
Højere hastighed - til samme pris!

Den 1. september giver vi medlemmerne endnu hurtigere bredbånd. Her lancerer vi nemlig nye bredbåndsprodukter, hvor vi har skruet op for hastigheden. Til samme pris som i dag.

Pr. 1. september skærper vi endnu engang vores og foreningernes bredbåndstilbud. Det gør vi, fordi det danske bredbåndsmarked er presset, og vi ser alle en tendens til højere og højere hastigheder til lavere og lavere priser – specielt på foreningsmarkedet. Den udvikling mærker vi som bekendt både hos jer i foreningerne og i Stofa.

Desuden ved vi, at hastigheden på bredbånd er vigtig for medlemmerne. Det bekræftes også af en nylig undersøgelse i Stofas forbrugerpanel. Det er en positiv konsekvens af de mange digitale muligheder som streaming af film, onlinespil og hjemmearbejdspladser, som hele tiden stiller større krav til et på én gang stabilt og hurtigt bredbånd.

Hos Stofa vil vi sammen med jer gerne sikre, at medlemmerne får den bedste oplevelse, når de er online. Både i dag og i fremtiden. Derfor hæver vi hastigheden pr. 1. september. Til både nye og nuværende medlemmer.

Dermed står både Stofa og foreningerne enormt stærkt rustet til kampen på bredbåndsmarkedet i den nærmeste fremtid. Læs mere herunder.

Lancering af nye salgbare bredbåndsprodukter til nye medlemmer
  • Vi opgraderer vores maksimale uploadhastighed i coax-nettet fra 40 til 50 Mbit, så vi nu i praksis kan tilbyde hurtige ”fiber-hastigheder” på download til flere medlemmer.
  • Vores nye ”indgangsprodukt” bliver 30/30 Mbit (erstatter nuværende 25/25 Mbit) til både fiber- og coaxmedlemmer. Prisen fastholdes på 219 kr./md.
  • Vi introducerer symmetrisk 50 Mbit på 50/50 Mbit (erstatter nuværende 50/25 Mbit) til både fiber- og coaxmedlemmer. Prisen fastholdes på 249 kr./md.
  • Vi introducerer 100 Mbit på både fiber og coax. Den nuværende 80/40 på coax erstattes af 100/50 Mbit. Prisen fastholdes på 299 kr./md.
  • Alt dette sker pr. 1. september
Nuværende medlemmer stilles endnu bedre Udover at vi lancerer de nye salgbare bredbåndsprodukter, der nævnes herover – og som er klar til salg pr. 1. september – stiller vi desuden de nuværende medlemmer endnu bedre. For at fastholde vores mange loyale medlemmer, hæver vi nemlig hastigheden markant for cirka 230.000 af de nuværende bredbåndsmedlemmer – svarende til de ca. 80% af bredbåndsmedlemmerne, der primært er interesseret i de højere hastigheder.

Hvad betyder det for de nuværende medlemmer? Alle disse medlemmer vil få en markant højere hastighed, der typisk vil være på mindst 50 Mbit i download – og således højere end hvad et helt nyt medlem/kunde vil få. For eksempel får alle nuværende medlemmer med 25/25 Mbit fremover 50/30 Mbit - til samme pris som i dag. Fastholdelsen af prisen gælder alle medlemmer – alle bevarer deres nuværende bredbåndspris, også de medlemmer, der får hastighedsstigning!

Hovedparten af disse medlemmer får besked om at vi hæver deres hastighed via mail eller brev i uge 33 og 34 (en lille gruppe medlemmer får mail allerede i dag fredag den 12. august).

Ingen kommentarer: