Privatlivspolitik   

Opslagsinformation  ·  Servicenyt  ·  Debat

04 januar, 2017

Husk at søge dine tv-kanaler ind på dit tv

Stofa driftsinformation meddeler
Husk at søge dine tv-kanaler ind på dit tv
Den 11. januar gennemfører vi en kanalomlægning, hvor dine tv-kanaler bytter plads. Ændringerne sker i løbet af formiddagen. Efter klokken 14.00 kan du derfor få brug for at søge dine tv-kanaler ind igen på dit tv.

Har du en Stofa SmartTv boks skal du ikke gøre noget – efter kanalomlægningen finder din boks selv de nye tv-kanaler.

I forbindelse med din kanalsøgning kan du få brug for at indtaste disse værdier på dit tv:

Frekvens: 346MHz
Netværks ID: 0
Modulation: 64 QAM
Symbolrate: 6900 KS

Få hjælp til kanalsøgning på stofa.dk/kanal.

Venlig hilsen
Stofa

Tilføjet - Efter Stofa kanalomlægningen:
Vores Samsung fladskærms-tv, fra november 2009, (på lærkevej 43) klarede uden ny scanning at fange alle kanaler. Dvs. der blev lagt 2 nye kanaler imellem afsnittene, de kodede tv-kanaler og radio på DVB-C. For at få kanalerne til at lægge sig på kanalrækkefølgen, som Stofa har planlagt, så foretog jeg alligevel en ny kanalscanning. Efter det er en række kanaler forskubbet lidt, fx TV2 News lå før på kanalplads 9, nu ligger den på kanalplads 11.

Efter dette: Vi kan godt se hvor den nye Viasat Ultra HD kanal, i tv-pakke 3, ligger. Den er med i TV Guiden. Men vores fladskærms-tv er ikke bygget til at kunne vise Ultra HD indholdet.

På kanalplads 29 lå der en Comedy Central HD kanal. Jeg mindes ikke at vi har set den før. Den er ikke nævnt i tv-pakke 3 oversigten på Stofa hjemmesiden. Stofa Kundeservice informerede at den ligger i tv-pakke 3 og at vi har haft Comedy Central HD siden en gang i 2016. Comedy Central HD eksisterer også under FritValg til 20 kr.

På kanalplads 57 lå eSportTV kanalen. Det er annonceret af Stofa at eSportTV vil ligge i Ekstrakanalen (Prøvekanalen) i 3 måneder, men ikke at den også vil ligge endnu et sted, på kanalplads 57. Uden at vide det gætter jeg på at kanalplads 57 også er i tv-pakke 3. Den berørte jeg også da jeg havde kontakt til Stofa Kundeservice. De havde hørt om at den også vil være med på kanalplads 57 og det er for at prøve om brugerne har interesse i kanalen.

Måden stofa.dk hjemmesiden viser de regionale kanaler gør at vi ikke klart kan se hvor meget regional-tv vi kan se i tv-pakke 1. Men vi har som tidligere adgang til TV2 Lorry, TV2 Øst, Kanal Hovedstaden og Lokalkanalen. Så der er ingen ændring her.

Relateret:

Ingen kommentarer: